Lumea apicola a lui romikele

Creat de romikele, Decembrie 06, 2009, 12:39:47 AM

« precedentul - următorul »

romikele

pharaonu75

Aki... un caine minunat, cu suflet mare...
Sa-i dea Dumnezeu sanatate!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

tassevasi

Citat din: romikele din Ianuarie 27, 2015, 10:22:49 PM
In aceste momente sanatatea mea e pe locul doi.
Maine Aky va merge la Bucuresti pentru niste investigatii, datorate unei tumori iesite sub limba.
Ma voi ruga pentru el ca totul sa fie bine si sa nu fie nevoie de interventie chirurgicala! :sad:

O astfel de tumoare se poate rezolva usor (dar  numai cu operatie,sub anestezie totala  ) este probabil vizibila ,mai rau era  daca se afla intern ,cum a  fost la  al meu (la pancreas ). Nu vreau sa-mi mai aduc aminte .
Refacerea  va fi  surprinzator  de repede ,o sa  vedeti ,  dar sa fie  la  amandoi,  totusi trebuiesc inversate locurile .
     Sanatate si numai bine . :hi: :hi:

stefan1

Si mie mi-a murit o catea Husky, Bella, cea cu ochii in doua culori (am pus o poza). Cred ca clima noastra nu prieste prea mult rasei.
  Sanatate tie si si lui Aki!
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

orbanstefan64

sanatate, insonatosire grabnica!!  :hi:

romikele

mosunick

"There is little difference in people, but that little difference makes a big difference. The
little difference is attitude. The big difference is whether it is positive or negative." - W. Clement Stone

bismark

Mai intrebi,eu cind infloresc pomii si muzica aceasta este incepe sa se auda imi voi face un pat in prisaca.Am aflat de Aki si ii doresc operatie usoara si sa-i auzi in continuare si muzica lui.Cu respect ^:)^
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

romikele

Acum Aky e in operatie.
Sper sa se termine totul cu bine!!!  :sad:

MirceaCalin

sandupop

Sa se faca repede bine. Multă baftă.
Nu trageti!! ...Sunt incepator.

aditza_71

Sper sa auzim de bine de Aki.  Sanatate multa.

pharaonu75

Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

romikele

Operatia a decurs bine, a durat cam 1 ora.
Acum mai sunt ameteli si dureri, dar timpul le va vindeca...

Am fost cam suparati, purtam branula, si asteptam sa creasca blanita pe labuta la loc  :sad:

calmusdaniel

Multa sanatate la catel,stiu ce inseamna,sa treci prin necazuri cu ei,eu am vreo trei operati.