Lumea apicola a lui romikele

Creat de romikele, Decembrie 06, 2009, 12:39:47 AM

« precedentul - următorul »

bio

niculita

Citat din: pharaonu75 din Martie 25, 2013, 08:14:43 AM
Citat din: romikele din Martie 25, 2013, 12:02:20 AM
Aky in cautare de petrol  =))

...

Asta este Romikele dupa ce Aki a gasit petrol! =)) =)) =))

arab making it rain

Asa mai da.....Cu petrolul gasit..se pot face multe...Inseamna ca acel catelus are si el printesa lui...BRAVO... :bravo: :beer: :coffee: : sampanie: :yes: :yes: :bzz: :bzz: :bzz:

Marius-ursulakhe

Si atunci parca il vad pe domnul romikele SEIC   =))      :rotfl:   si deja imi imaginez cum ar arata cu imbacamintea degvata ca arabi   =))     =))       :rotfl:
:hi:

sandupop

=)) =)) =)) Au si ei manelistii lor. ^:)^
Nu cred ca ala cu prosopu este romilkele ca-i cam ...afumat =)) =))
Nu trageti!! ...Sunt incepator.

cristian bh

Tare de tot bancomatul cu cravata-n dungi  =))
cu una  fisa [de hartie] livreaza cam jumate metru cub de caramizi

romikele

Flori si albine...

romikele

Redimensionate, ca originalele sunt prea mari  :sad:

romikele

și...

pharaonu75

Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

romikele

Să încercăm și o panoramă...

Kiwi Bee

Mai da zici cai in America cu drumurile ale lungi si plate. Pe bune.

romikele

Printre picaturi, mici interventii in atelier.
Pentru stupii de la Fabrica de stupi Tg. Secuiesc am improvizat scandurele de zbor detasabile, folosind scandurele de 42x11cm si cate doua sipculite de la spetezele inferioare ale ramelor scoase din uz.

Marius-ursulakhe

Frumos domnule Mihai si la mine scandurica este tot detasabila numai suporti sunt din cuie (taiat capul de la cui si facut o gaura cu burghiul in fundul corpului)motivul la mine a fost daca vreau sa folosesc colectoare de polen sau daca vreau sa inversez scanduricile de zbor intre ele (sunt de diferite culori ca si corpurile)
Multa sanatate si bucurii va doresc dumneavoastra si familiiei.Va saluta un baiat din stei  :D    :hi:       :bravo:

romikele

Am uitat  pe drum o poza, din care se vede cum sipculitele culiseaza prin canalele pentru sibar...

Motivele mele: folosire colectoare polen, scoatere scandurele la transport pt. ventilatie sporita, interschimbabilitate...

romikele

Proba

MERGE!