Gheorghita Constantin

Creat de gheco, Decembrie 09, 2009, 11:15:38 AM

« precedentul - următorul »

gheco

Craciun fericit si multa sanatate!
Cu stima.
www.gheco.sunphoto.ro
www.magazine-online.ro/gheco/

gheco

Stupii mei pe timp de iarna
Cu stima.
www.gheco.sunphoto.ro

gheco

Suportii care asteapta noile familii
Cu stima.
www.gheco.sunphoto.ro

gheco

Scandura pentru noile cutii
Cu stima.
www.gheco.sunphoto.ro

gheco

Si conform unei promisiuni facute undeva pe forum postez pozele cu cantarul la dispozitivul de ridicat si trasport stupi.
Cu stima.
www.gheco.sunphoto.ro

gheco

Sambata sunt prezent la Slobozia. Cine vrea seminte de paulownia si evodia sa strige pana maine dimineata la ora 06.00
Cu stima.
www.gheco.sunphoto.ro

pharaonu75

Pentru orice eventualitate, eu spun sa aduceti cu dvs seminte mai multe!
Nu se stie cine mai doreste!!!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

valter

Citat din: gheco din Februarie 04, 2011, 03:38:07 PM
Sambata sunt prezent la Slobozia. Cine vrea seminte de paulownia si evodia sa strige pana maine dimineata la ora 06.00

Da, berea cine-o da?
Iertarea este o virtute crestina.    Alexandre Dumas.

pharaonu75

Eu sunt dator pentru semintele de paulownia! S musai sa ma achit de datorie!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

gheco

Ieri a fost a doua zi cu temperaturi propice zborului. Mai este inca zapada, dar au adus polen de la salcie si alun. Astazi sper sa am timp sa fac si poze.
Cu stima.
www.gheco.sunphoto.ro

gheco

Am facut poze, dar nu le-am postat. Este mult de lucru si nu ramane timp si pentru postat pozele. Dar de la activitatea de ieri trebuie musai:
Cu stima.
www.gheco.sunphoto.ro

gheco

De data aceasta am muncit eu:
Cu stima.
www.gheco.sunphoto.ro

gheco

Si rezultatul +13 buc. care nu sunt in foto. Doar in 4 ore:
Cu stima.
www.gheco.sunphoto.ro

Porfy66

Dl-e Gheorghita mereu ne surprindeti placut cu tot felul de chestii.  :bravo: Dar  orice chestie naste intrebari sa ne lamurim si noi. Ce ati folosit pentru parafinare? Doar parafina? Cat timp i-ati tinut in baia respectiva si la aprox ce temperatura. ?
In alta ordine de idei am vazut ca ati impachetat stupii pentru iernare in folie neagra. Ne puteti spune o concluzie cum ai iernat in acest sistem?
Oricum se vede multa preocupare, pricepere si deschidere la tot ce este nou. Felicitari!
De trei ori :bravo: :bravo: :bravo:

gheco

Ma bucura faptul ca v-a placut. Nu este ideia mea. Am copiat dupa postare lui Andrei Calinescu . (http://forum.apiardeal.ro/index.php?topic=1651.200 #204 ). Ii multumesc cu aceasta ocazie. Noutatea fata de clipul postat de Andrei este vasul in care se fierbe (doua cutii una in alta) si fundul dublu. Se reduce astfel cantitatea de material (50% parafina si 50% colofoniu (sacaz)). Temperatura este peste 200 grade (lemnul "fierbe" cand este cufundat in baie si se tine peste 1 minut).
Iernarea cu saci menajeri este foarte buna, dar cred ca nu se merita efortul. Iarna viitoare voi verifica daca este diferenta intere cei cu saci menajeri si cei fara).
Cu stima.
www.gheco.sunphoto.ro