Radu Andrei Nastase

Creat de AndreiRN, Octombrie 16, 2009, 09:04:38 PM

« precedentul - următorul »

D006

Rezultatul munci de polenizare.

D006

Acum e in floare rosmarinul si albina pe el continuu.
E o planta care imi place fff mult so o sa-mi plantez si eu cat mai mult posibil.

D006

Ce viata buna si pe animalul asta in livada.
Casa intre flori si mancare la discretie.
Doar de coioti si vulturi are grija.

D006

Si totusi cica e iarna ca au inceput sa vanda brazi deja.

D006

Si focul arde in soba seara.

D006

Desigur am fost nevoit sa car cu mine "caramida" de aparat foto antic cum ii zice Prisecaru ca sa fac aceste poze.

pharaonu75

Daca unul mai bun nu iti permiti...
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

D006

Asta cam asa este decand m-am pus sa trag la doua juguri.
In 4 luni platesc pamantul si mai imi permit si eu una si alta dar ...... aparatul ramane tot asta.  :hi:

dan motu

am venit in urma cu 3 ani de acolo,si regret acest lucru....america este america

alvo

Citat din: AndreiRN din Noiembrie 29, 2010, 06:50:09 AM
Foarte nemultumit de albinele de la aceasta locatie.
A scazut populatia drastic.
Nectar in rame am vazut dar nu si pastura.
Puiet capacit mai era dar nu larve.
Cred ca 3 din ei, mai slabi o sa-i duc mai aproape ca trebuie zilnic hranit ca altfel nu sunt buni la polenizare in febroarie.
Acolo se face frig noaptea si sunt si cam la umbra.
Le-am dat turta proteica si pus sirop si voi vedea ce le planuiesc weekendul viitor.
nu mai e cules!
albinele nu hranesc matca,matca nu mai oua....Norbert Wiener..feed-bak,...retroactiune inversa,autoreglarea sistemului...bla,bla,bla..(nu e injuratura si nici off topic)

alvo

Citat din: dan motu din Noiembrie 30, 2010, 06:22:20 PM
am venit in urma cu 3 ani de acolo,si regret acest lucru....america este america
mda!
am zis ca am sa-mi cumpar o bata de basse-ball,sa stau la otopeni si sa dau peste picioarele celor care se"repatriaza"

alvo

Citat din: AndreiRN din Noiembrie 30, 2010, 06:16:25 PM
Asta cam asa este decand m-am pus sa trag la doua juguri.
In 4 luni platesc pamantul si mai imi permit si eu una si alta dar ...... aparatul ramane tot asta.  :hi:
kasparai/acru?

D006

http://adidobre.wordpress.com/

"Într-o ţară în care anormalul a devenit normal, mitocănia e o virtute, iar bunul-simţ e un mare defect, chiar că nu te mai miră nimic."

D006

Citat din: alvo din Noiembrie 30, 2010, 06:37:34 PM
nu mai e cules!
albinele nu hranesc matca,matca nu mai oua....Norbert Wiener..feed-bak,...retroactiune inversa,autoreglarea sistemului...bla,bla,bla..(nu e injuratura si nici off topic)
Adevarat spus dar eu am nevoie de familii puternice cu albina pe 10 rame in Februarie.
Vom vedea daca sunt in stare sa le ridic sau nu.
Cele de acasa care au primit un borcan de sirop la 2-3 zile o duc fantastic acuma.
Asta e problema cu stupinele de la distanta si de aceea s-au inventat hranitoare de 10 litri.
Cu pasi marunti invatam.

alvo