Ioan Ardelean

Creat de ioanardelean55, Februarie 02, 2010, 05:51:45 PM

« precedentul - următorul »

sfantul spiridon

de unde sunteti mai exact...din ce localitate din alba
eu de soare, mult ma tem...
www.sfantulspiridon.sunphoto.ro

ioanardelean55

ioanardelean55

A-ti fost in zona ????

sfantul spiridon

am o ruda in sebes alba la care ma duc anual...gostad sau ceva asemanator

ioanardelean55

DOSTAT sintem la apr 40 km  distanata dar nu e mult  .

sfantul spiridon

pai 40 de km e ceva..daca ati fi fost mai aproape si ati fi vrut, va faceam o vizita anul asta

ioanardelean55

La bolizi care ii avem acum nu mai e problema , sigur ca va astept cu placere numai sa nu fie pastoral dar daca stim din timp se rezolva .

D006

salut sunt un apicultor din jud cluj si practic aceasta ocupatie de 15 ani si am 108 stupi.vreau sa corespondez cu alti apicultori.va multumesc.

filip

Citat din: robi.alflordsalut sunt un apicultor din jud cluj si practic aceasta ocupatie de 15 ani si am 108 stupi.vreau sa corespondez cu alti apicultori.va multumesc.
Bun venit alaturi de noi!
Robi,deschide o pagina[topic] cu numele tau asa cum au facut colegii in care sa expui realizarile din stupina
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

ioanardelean55

Salut Robi bine-ai venit in comunitatea APIARDEAL.
  De corespondat acum nu mai e o problema sint atatea posibilitati ,poti alege ce vrei si pe cine vrei, daca asa cum a zis Filip i-ti deschizi topic si tu vei fi cautat de alti , comunicarea e constructiva atunci cand are loc in limita bunului simt ,si e pacat sa ai atatia stupi si atata experienta si sa stai izolat ,sigur ca ai multe de dat iar accest lucru il poti face aici pe forum cu succes .
Eu  doresc sa ai parte de cati mai multi prieteni .

ioanardelean55

Poate s-a mai spus despre placutele de avertizare  ,,ATENTIE ALBINE '' eu nu am timp sa caut pe forum ,dar daca se poate lamuri acest lucru va rog si totodata va multumesc anticipat .

1. Sant obligatorii s-au nu ?
  2. Unde se pun ?
  3. Cand e pun ? 
  Daca se poate ceva concret ,nu e pentru mine si nu vreau informatii nesigure .

ioanardelean55

I-mi pare rau ca nu am putut fi seara la intilnirea stuparilor de la Blaj ,sper ca la anul sa nu mai ratez ocazia . A fost FRUMOS , a fost BINE , amintiri frumoase dar putine ,cautam un forumist ,nu prea inalt dar cu burta mare ( asa a fost descris de colegii de pe forum ) nu am gasit asa ceva in schimb am intilnit un tip, scund ,putin plinut ,zimbaret si vesel ,eu l-am recunoscut el nu , era cel pe care-l cautam defapt , D-l DRAGOS .
S.O.S.
Tot in acea zi am intilnit prin tirg o cunostinta  de apr 65 ani are 4 fam de albine avea in mina doi puieti de evodia l-am intrebat ce face cu acele plante ,mi-a zis ca le pune in gradina ,si ce fac intreb eu ( mere ,pere, prune ) la care i-mi spune nuuu am auzit ca fac numai flori care sint bune la albine .!!!!!!!!!!!!!!!!! : Am ramas.... :uimit:  :uimit:  :uimit:  :uimit:

janese

Citat din: robi.alflordsalut sunt un apicultor din jud cluj si practic aceasta ocupatie de 15 ani si am 108 stupi.vreau sa corespondez cu alti apicultori.va multumesc.
incepe cu niste poze din stupina.! si fa-ti un topic al tau

D006

Citat din: ioanardelean55I-mi pare rau ca nu am putut fi seara la intilnirea stuparilor de la Blaj ,sper ca la anul sa nu mai ratez ocazia . A fost FRUMOS , a fost BINE , amintiri frumoase dar putine ,cautam un forumist ,nu prea inalt dar cu burta mare ( asa a fost descris de colegii de pe forum ) nu am gasit asa ceva in schimb am intilnit un tip, scund ,putin plinut ,zimbaret si vesel ,eu l-am recunoscut el nu , era cel pe care-l cautam defapt , D-l DRAGOS .
S.O.S.
Tot in acea zi am intilnit prin tirg o cunostinta  de apr 65 ani are 4 fam de albine avea in mina doi puieti de evodia l-am intrebat ce face cu acele plante ,mi-a zis ca le pune in gradina ,si ce fac intreb eu ( mere ,pere, prune ) la care i-mi spune nuuu am auzit ca fac numai flori care sint bune la albine .!!!!!!!!!!!!!!!!! : Am ramas.... :uimit:  :uimit:  :uimit:  :uimit:
Daca suntem sanatosi la anul sigur vom sta mai mult impreuna . Acesta este dezavantajul la astfel de targuri : timp scurt si o multime de prieteni . Ne trebuie mai multe targuri ! :hi:

valter

Ne trebuie un revelion impreuna...
Se baga careva la organizare...un Felix, Herculane cu inot de dupa revelion in bazin cu apa calda...
Acolo ne saturam unii de altii.
Iertarea este o virtute crestina.    Alexandre Dumas.