Ioan Ardelean

Creat de ioanardelean55, Februarie 02, 2010, 05:51:45 PM

« precedentul - următorul »

ioanardelean55

Tupeu de HOT. astazi m-a anuntat politia ca HOTU  (cel care mi-a furat stupii ) zilele astea a depus o plingere  ca i s-au furat 25 de stupi.

vulpea

eu zic ca e verde prazuliu !( OL.e).
PS.la cat sunt de prosti militienii,precis o sa-l creada pe el = sa te astepti la 'represalii'.

stefan1

Citat din: ioanardelean55 din Aprilie 27, 2016, 07:30:22 PM

Tupeu de HOT. astazi m-a anuntat politia ca HOTU  (cel care mi-a furat stupii ) zilele astea a depus o plingere  ca i s-au furat 25 de stupi.

O sa vezi, ghinion, i s-au furat exact stupii de la tine, deci nu mai ai nici o dovada ca el are stupi de la tine!
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

oroles

Eu cred ca a fost ajutat de catre politisti sa faca asta. Sunt de parere ca atat timp cat ai avut dovezi, din minutul 1 al anchetei puteai sa pleci cu stupii inapoi acasa. Bunicilor mei li s-a furat un cal dupa 1990. Au depus plangere la politie cu poze, semne particulare. L-au gasit in orasul Roman. Apartinea acum unei familii care cumpara cherestea de la un depozit. A venit politia si a facut identificarea. A si plecat cu calul in aceeasi zi. Repunerea in posesie imediata dupa ce s-a constatat un furt este absolut necesara. Mergand pe fir din vanzator in vanzator, s-a ajuns la un mare mafiot din orasul Roznov (Nu dam nume!). Acolo nu au mai rascolit rahatul. Poti face plangere impotriva politistului care se ocupa de caz.
Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani

ioanardelean55

Saptamina viitoare ma duc sa-mi iau stupii , (desi eu am specificat in plingere ca nu ii mai vreau ) procurorul si politia mi-au zis sa merg dupa ei . Sa vedem ce va iesi .

bucovineanu

Citat din: ioanardelean55 din Aprilie 27, 2016, 07:30:22 PM

Si eu cred ca in mod sigur "au fost furati" tocmai stupii pe care urmeaza sa-i recuperezi. Era foarte bine daca acceptai sa-i recuperezi atunci cand i-ai gasit.
Chiar sunt foarte curios cum se va termina toata tarasenia.

ioanardelean55

Alta bomba !!! chiar stupii mei s-au furat , acum astept sa vina Garcea cu ai lui sa zica ,ca eu sint hotu , ASTA DA POLITIE , :rusine: :rusine: :rusine: :rusine: :rusine: :rusine: Eu as fi luat stupii atunci dar daca hotu a declarat ca sint ai lui facuti la comanda a trebuit sa ii las acolo pina facea dovada ca intradevar sint ai lui ,desi eu am avut cu mine o lada sora cu cele furate plus omul care le-a gasit tot nu am fost crezut eu ci el ,asa e la noi .Trebuie sa ne schimbam meseria ca o ducem mai bine s-au sa ne facem singuri dreptate .

orbanstefan64

da i in gura ioane asa subtil ...... !!!!

ciucur

Asta e scenariu de film. Incredibil.
Nimic nu se pierde, totul se transforma.

ioanardelean55

Dupa sarbatori incepe meciu ,brigada de arbitri e desemnata , asteapta sa intre pe teren .Individu a dat rau cu stingu-n dreptu ,si o data cu el si altii.

relutu

Ardei nea Ioane.Si in Vrancea s-au furat acum la rapita stupi.

stefan1

Ardei, dar de acela iute, ardei piscoci, cum se zice prin Mures, sa il bagi la hoti in fund!   =))
  Arde-i!   :finger:
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

apivasmob

Citat din: orbanstefan64 din Aprilie 28, 2016, 06:37:18 PM
da i in gura ioane asa subtil ...... !!!!
completez eu daca nu te superi -ca la coasa-.
Sanatate tuturor apicultorilor

ioanardelean55

Sint gata  :hi: . 40 sint deja populati cu :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: urmeaza imbarcarea si decolarea ,asta in functie de timp .

ioanardelean55

=D> =D>