• Welcome to Forum discuții Apiardeal. Please login or sign up.
 

trainig apicol, intre realitate si deziderat.

Creat de valter, Septembrie 07, 2009, 08:00:29 p.m.

« precedentul - următorul »

valter

Conducerea unei afaceri presupune minime cunostinte practice si teoretice.
Cu cat afacerea este mai mare, numarul angajatilor creste si invers.
Ce crezi ca-ti  lipseste ca la nivelul la care te afli sa maximizezi eficienta muncii in stupina, cat poti influienta din pretul de vanzare, cum te ajuta cursurile absolvite?
Slaba pregatire, coraborata cu lipsa de consecventa in execurtarea lucrarilor in stupina, poate produce pagube colaterale colegilor si  vecinilor de stuparit?
a!
Iertarea este o virtute crestina.    Alexandre Dumas.

D006

Daca vrei sa faci cu adevarat o afacere intai este nevoie de o pregatire teoretica solida . Eu nu as fi avut azi atati stupi daca nu as fi participat la unele intalniri motivationale organizate de o firma de comert. Apoi am avut la indemana literatura motivationala , doua carti sunt de capatai : "Secretele succesului" si "Forta gandirii pozitive" , aceste doua carti mi-au schimbat total mentalitatea si pot spune ca azi sunt propriul meu sef .
Daca vrei ca afacerea sa creasca trebuie sa stii sa angajezi si sa concediezi oameni . Stupi e usor sa cumperi dar mai greu este sa-i administrezi , si sa faci treaba astfel incat tu esti seful si muncesti cu mintea iar angajatii sunt cu forta fizica . Nu uitati cea mai mare investitie este in forta de munca restul investitiilor sunt mici in comparatie cu aceasta.
Regula de baza : ORDINUL SE EXECUTA NU SE DISCUTA  , un angajat nu are voie  sa-ti comenteze deciziile  !

milu56


valter

Stiati ca in romania exista formatori in ale apiculturii.
Unul dintre ei a participat la congresul apimondia, este din Sibiu si se numeste Bogorin-baschetbolistul.Sibiul are cinci formatori la aceasta ora.Bravo lor, sibienilor.
Iertarea este o virtute crestina.    Alexandre Dumas.

D006

E bun ca formator dar daca-l iau o zi la floare soarelui la munca sau la facut roi cred ca da in primire . Omul e bun la predare dar in practica am unele semne de intrebare !

D006

ce să-i faci nu se pot ridica toţi la nivelul marelui Dragoş

D006

:rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:   ce-am mai ras   :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:
  In primul rand ca eu nu sunt formator , eu doar exprim o opinie fara dorinta de a fi si regula daca tu imi ridici statuie iti multumesc pentru aprecieri .

D006

Să fie primit,.... numai că poate ai auzit şi matale ca cei mai buni prieteni ai statuilor sunt câinii :rotfl:

D006

Nu uita ca este un cantec care incepe cam asa  :
  " DIN BUCATA MEA DE PAINE AM HRANIT UN OM SI-UN CAINE..."
 
PS. Frumoasa stupina ai , este un exempul puntru noi . Iti multumim din suflet pentru sfaturile pe care ni le-ai impartasit si te asteptam cu noi sugestii si idei. !
Prietenul cainelui .

D006

mă bucur că vă place, mă primiţi în asociaţia dvs?

D006


D006


D006

Sa fii iubit si Dumnezeu sa te ierte ca noi te-am iertat de mult ...