Hranirile la distanta !?

Creat de dragos2006, August 31, 2009, 03:42:20 PM

« precedentul - următorul »

D006

Imi poate spune cineva cum se fac hranirile la distanta? Se pot face toamna? Eu as prefera sa le fac asa, pare mai simplu.

filip

protteus,
voi vreti sa mai aveti albine ori ba?
Pe langa faptul ca le distrugeri pe ale voastre distrugeti si stupii unor oameni de buna credinta.
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

D006

Filip , tu ai facut asemenea hraniri ?

D006

Citat din: protteusImi poate spune cineva cum se fac hranirile la distanta? Se pot face toamna? Eu as prefera sa le fac asa, pare mai simplu.
Total  gresit,stupii puternici  v-or aduna mult iar  cei  slabi nimic.

D006

Cumva la culesul natural nu e la fel ?  unii baga mai mult altii mai putin ... :uimit:

D006

Citat din: dragos2006Cumva la culesul natural nu e la fel ?  unii baga mai mult altii mai putin ... :uimit:
Si  ce  faci cu  aia  care  baga  mai  putin?
Dupa  ce  terminam  hranirea  la  distanta, incep  hranirile de  apropiere  pt  cei  care  au  adunat  putin.

D006

incepe selectia si redistribuirea . :wink:

D006

D006

bun... iar pareri pro si contra, asta e bine intr-un fel. puteti sa va argumentati fiecare parerile? de ce e bine sa faci hraniri la distanta si de ce nu e bine? dragos pe tine te-am vazut facand hraniri la distanta intr-un clip de pe youtube parca.

milu56

Eu am facut hraniri la distanta,dar ce sa spun stupi mi-au fost slabi,dar aprocsimativ egali,in jur nu am avut alti stupi.Am deschis stupii cam dupa 2 saptamani,aveau deja coroane si matcile s-au intins cu puietul asa ca primavara dsi era toamna,cred ca datorita faptului ca nu au fost deranjati stupii cu administrare de sirop descahizandui tot a doua zi.

filip

Citat din: dragos2006Filip , tu ai facut asemenea hraniri ?
Nu am facut,dar am vazut un istet care si-a distrus un pavilion intreg asa ,apoi au atacat albinele catorva stupari .Dupa ce le-au omorat stupii acestia au turnat apa clocotita peste albine.de accea nu invat pe nimeni sa faca asta.
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

D006

eu am ceva stupi in zona, de fapt e un pavilion. e aproximativ la 1,5-2 km de mine. nu cred ca ar trebui sa ma risc...

gudas valentin

Citat din: protteuseu am ceva stupi in zona, de fapt e un pavilion. e aproximativ la 1,5-2 km de mine. nu cred ca ar trebui sa ma risc...
Hraniti si albinele vecinilor  :zzz: eu nu as face asa ceva in stup hranesti pe care cu cat e nevoie,afara e legea pumnului cel mai puternic ia tot.
                 valy
Suntem saraci,dar nu suntem prosti.
http://valigudas.sunphoto.ro/Albinute_harnicute_2011