cu ce descapaciti? furculita,cutit electric cu lama/sarma de nichelina

Creat de dragos2006, Septembrie 26, 2009, 02:57:05 AM

« precedentul - următorul »

milu56

Citat din: bismarkAparatul cu nichelina se poate construi direct pe tava de descapacire cu niste brate mai groase ca sa reziste la greutatea ramei. Se pot pune asemenea dispozitive la distanta grosimii ramei si rama cind  ai introdus-o intre 2 asemenea nicheline din cauza greutatii se descapaceste singura.Trebuie numai calculat ca nichelina sa nu se incalzeasa prea tare ca sa inainteze rama lent.Asa  ceva am vazut la fii-mea in Austria unde introducea  mai multe rame o data .Pentru pastoral poate fi folosit si un acumulator de 12 v  de la masina.Mult succes.Cu respect :hi:
Poate aveti vrero idee de un descapacitor cu care se pot descapaci ramele in cutia de magazie,asta mar interesa direct,pentruca vreau sa fac o centrifuga unde sa pun cutiile de magazii cu rame la extras.

D006

Eu am folosit cutit termic si a mers bine.
Da, au fost cateva locuri si pt furculita.

pistol28

Trebuie sa stii sa vezi,
ca sa prevezi
si sa prevezi ca sa previi

pistol28

Trebuie sa stii sa vezi,
ca sa prevezi

pistol28

Trebuie sa stii sa vezi,
ca sa prevezi

bucovineanu

Vinde Sandu ceva asemanator. Ar fi bun pentru a descapaci ramele folosite pentru stimulare.

D006

Se gaseste in magazinele cu materiale pentru constructii trafalet pentru sapa cred ca asta este ,am unul la indemana dar este mai mare dar sant si mai mici.

dan

Icet am terminat aproape in totalitate aparatul de descapacit si nu numai.Temperatura nichelinei este reglabila plus minus sase volti destul cat sa am o temperatura convenabila .Am conceput aparatul si pentru fixarea fagurilor artificiali in rama si pt incarcarea acumulatorilor auto .Prima fotografie e cu fixarea componentelor in cutie

dan

a doua cu legarea conductorilor principali

dan

conectarea legaturilor si aranjarea lor

dan

Spatele aparatului care are doua iesiri pt doua descapacitoare si iesire pt incarcat acumulator auto si fixat faguri artificiali in rame

dan

fata unde nu e in totalitate gata mai trebuie sa fixez potentiometru reglabil de tensiune cu surub si sa i pun un buton

dan

si aici aparatul aproape complet  :smile:

bucovineanu

dan

da si merge ireprosabil singura greseala a mea e acea ca trebuie sa modific putin suportul care sustine nichelina in ce am conceput eu nichelina cuprinde si rama in unele cazuri fagurele fiind mai jos decat aceasta dar stiu exat ce am de facut pt a fii totul ok. Acesta este suportul pe care l am facut prima data voi revenii cu o noua varianta impreuna cu poze si rame descapacite .unitaea de baza functioneaza super.