incepator

Creat de cocobeny, Septembrie 06, 2009, 01:10:02 AM

« precedentul - următorul »

cocobeny

Va salut pe toti crescatorii de albine, si as vrea sa ma alatur si eu cu voi in a creste albine. Si de aceea as dorii ceva sfaturi pentru un incepator care nu stie si nu are nimic :smile:Cum se incepe si ce trebuie sa fac la inceput, va multumesc anticipat si astept sfaturile voastre.  :hi:  :wink:
Cine nu munceste la tinerete, n-are la batranete.

D006

Cumpără la primăvară cel puţin un stup,  cel mult trei, între timp citeşte tot ce prinzi în domeniu.Dacă ai cunoştinţe apicultori vizitează-i şi vezi cum lucrează, dacă nu ai ,ar fi bine să cauţi.

dedu

Deci sa nu fi femeie la vasteva intepaturi sa ocolesti albinele!!!
De unde esti?
http://carafacumiere.ro/
Basarabia Pământ Românesc!

cocobeny

Sint din cluj si vreau sa cresc albine ca pe un hobi! :rotfl:

D006

Daca ai prieteni care garanteaza pentru ce va da puteti sa cumparati acum ,dar de preferat pe 15 20 martie .Eu asa am procedat.

D006

Citat din: florin_florinDaca ai prieteni care garanteaza pentru ce ti da poti sa cumperi acum ,dar de preferat pe 15 20 martie .eu asa am procedat.

D006

D006

slabuta documentatie pe aici poate cineva sa ma ajute?

D006

Citat din: verdanteslabuta documentatie pe aici poate cineva sa ma ajute?
Ai  ceva  de lucru?

D006

deocamdata nu  dar sper ca in viitorul apropiat

D006

Daca vrei sa te ocupi de albine mai intai este bine sa stii daca esti alergic la intepaturi , conform unei statistici anual 43 de romani mor intepati de insecte .
Daca ai trecut peste aceasta problema urmatorul pas este sa-ti cumperi o masca apicola si sa vizitezi cateva stupini , daca iti va place totul va decurge de la sine .
Nu uita albina este o fiinta iubita si aproape de Dumnezeu , daca reusesti sa o intelegi atunci  viata ta se va schimba in bine.

hunter

Citat din: dragos2006
Nu uita albina este o fiinta iubita si aproape de Dumnezeu , daca reusesti sa o intelegi atunci  viata ta se va schimba in bine.
Foarte frumos spus.... si foarte adevarat.

D006

Citat din: verdantedeocamdata nu  dar sper ca in viitorul apropiat
Pai  daca  nu  ai  ceva  de  lucru  atunci  cu  ce te  putem  ajuta.

dedu

Vrea sa invete!!!!
Citeste de pe aici si inveti!!!!
http://carafacumiere.ro/
Basarabia Pământ Românesc!

cocobeny

Alergic nu sint da ar fi o singura problema care mar incurca, nu sint toata ziua in locul unde as vrea sa cresc albine, cam odata pe saptamina pot sa vin la ele, acuma va intreb pe voi care sinteti profesionist multi dintre voi, ajunge odata pe saptamina sa vin cind vin este ca stau 2-3 zile da si 1 si nu as vrea nustiu citi stupi 1 sau 2, astept sfatu vostru... :nod: