• Welcome to Forum discuții Apiardeal. Please login or sign up.
 

Aberatii de sisteme in exploatarea apicola

Creat de gerula, Martie 07, 2012, 05:56:30 p.m.

« precedentul - următorul »

stefan1

  Cititi ce a scris gerula la topicul "Completare date la profilul fiecarui user" in data de 11.03.
  Se vede clar ca nu este un incepator care a venit pe forum sa se informeze. E un veteran al forumului, dar cu resentimente si polite de platit.  Topicul "Aberatii de sisteme in exploatarea apicola" a fost creat de el doar pentru ca la unii useri certareti li s-a reprosat ca nu vin decat cu subiecte de scandal si nu cu probleme apicole. Eu, in primul raspuns pe acest topic ("Aberatii de sisteme in exploatarea apicola") am spus ca imi pare ca este mai cu experienta, dar el a negat.
  Eu si am o presupunere pentru cine ar putea fi, dar nu ma pronunt, sa nu gresesc.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

antiopa din ardeal

 Cred ca d-nul jonysibiu spune bine ca povestea a ajuns la final si nu este unul fericit. Poate s-a inteles gresit si a dorit sa transmita cu totul alt mesaj. De fapt a chiar explicat parerea dansului iar acest topic este dovada ca are dreptate.
5,9,13? Dar sunt altii mult mai acizi fara sa aiba probleme. Asta e chestia romaneasca referitor la capra vecinului.
Si ce sa-i reprosam?
Ca nu a fost sincer? Atunci ar trebui sa disparem poate mai mult de jumatate dintre membri. C-asa-i romanul!
Ca a spus ca n-am scapat de comunism? Cred ca are dreptate si nici n-o sa scapam curand. Si cei nascuti dupa '89 mai au reminiscente.
Ca si-a exprimat poate sincer parerea? Asta n-ar trebui sa ne deranjeze. Pentru ca nu exista om perfect deci e normal sa mai si gresim. N-am observat duritate in spusele dansului, poate o ironie amara si cuvinte mai deocheate. Dar nu cred ca a facut-o cu rautate, totul e sa incercam sa intelegem daca si unde am gresit.
Sa fie si finalul povestii Edy? Sper ca nu dar cred ca da.

stefan1

  Am cautat iar postarile lui Gerula care m-au facut sa scriu mesajul din 12.03. Parca nu mai gasesc ceea ce am citit atunci. Erau jigniri la adresa lui Romikele si la moderatori. Sper sa nu ma fi inselat.
  Mi-ar parea foarte rau daca Gerula a fost bine intentionat si stiu sa apreciez un om chiar daca are intr-o problema pareri opuse mie. Se vede imediat ca este un om inteligent, care foloseste cu abilitate cuvintele, chiar voiam sa-l intreb ca profesie are. Acum ma gandesc ca mai primeam o pacaleala.  Daca aflu ca m-am inselat in privinta dumnealui, sunt gata sa imi cer scuze.
  Nu vad ce legatura este intre Gerula si Edy. Sigur sunt persoane diferite.
  Si eu continui sa cred ca este buna masura de a ne face cunoscuta zona unde avem stupii si poate si varsta. Motivele s-au tot explicat. Sunt alte locuri de unde sa se obtina mai multe date personale decat de pe forum, pentru cei care vor lucrul asta si Gerula sigur stie asta.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

johnysibiu

Povestile continua se pare, dar pe alt forum.

pharaonu75

Noua ne spunea ca nu a pus mana in viata lui pe un stup, iar pe Stuparitul spune ca a trecut peste iarna 30 de roi.

Citat din: gerula din Februarie 28, 2012, 10:40:25 p.m.

Va salut,

Singura experienta pe care o am in domeniu este cea capatata prin ocazionalele intepaturi de albina - sunt pomicultor.  Vreau sa ma documentez serios inainte de e a-mi confectiona sper primul stup deci iata-ma pe acest forum citind avid. 
...NO COMMENT! :nebun: :nebun:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)
Sun Photo     YouTube

Obombo

Probabil ca te referi la asta:
Re: stupul orizontal
de Mishu05 » 13 Mar 2012, 23:53

Va salut,
- nu va faceti nici un fel de griji apropo de iernarea stupilor afara, in aer liber. Am vreo 30 de roi pe 3-4 rame care dupa iarna asta sunt toti bine sanatosi.

Din ce scrie Gerula pe acolo nu se intelege ca ar avea albine, sau cel putin eu nu am gasit asa ceva.

KTA-APIDORNA - Ski

Citat din: pharaonu75 din Martie 08, 2012, 11:48:06 a.m.
Citat din: gerula din Martie 08, 2012, 06:36:48 a.m.
...
Am sa dau cate o copie a mesajului tau vecinilor pentru a le demonstra ca sunt pregatit sa recunosc efectele unor astfel de technici indreptate impotriva mea. 
...

Mai bine nu faci asta, ca le dai idei! :nono:
Cam asa-i,am invatat si eu cate ceva din conversatia asta,omul cat traieste invata si la urma........stim noi ;)Pace!
bucură-te de ce ai,nu fi nefericit pentru ce nu ai!(dar nu fi leneş!) KTA -SKI  0745789006 /mess:[email protected]  http://FOREVERAPI.sunphoto.ro/

stefan1

  Am citit ieri continuarea discutiei pa Stuparitul.
  Ma vad nevoit sa recunosc ca eu sunt cel care m-am inselat despre reaua credinta a lui Gerula. Faptul ca acolo s-a inregistrat cu acelasi nume, ca aloca mult timp pentru ideea adapostului pe care vrea sa-l faca, dand raspunsuri ample si ascultand toate parerile, ma face sa cred ca eu am fost bolnav de scenarita. Cateva postari ale d-lui m-au derutat. De aceea eu imi cer scuze ca l-am suspectat.   ^:)^
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)