stationar sau pastoral ?

Creat de mihaipop_55, Februarie 03, 2009, 11:42:52 PM

« precedentul - următorul »

mihaipop_55

nu este nevoie, la 400 de bucati ar fi cel mult 800 roni.cand primiti pachetul trimiteti banii. cu mult respect!

florin_apis

Va rog trimitetimi si mie 20 bucati.(Lugoj str. D. BOLINTINEANU nr.19 jud Timis tel 0741157757)

mihaipop_55

va rog sa consultati lista pe stuparitul si sa comunicati daca aveti modificari. cu stima!

D006

Va lutumesc dl mihai ptr intentiile dv bune
Cand sa ne asteptam ca sosesc pomisorii?

trantorash

salutari :hi:  :hi:
in caz ca nu ati facut comanda .. doresc si eu 10 bucati.
va multumesc.

trantorash

Citat din: trantorashsalutari :hi:  :hi:
in caz ca nu ati facut comanda .. doresc si eu 10 bucati.
va multumesc.
v-am lasat mesaj pe privat cu datele mele  :hi:  :hi:

mihaipop_55

in trei zile vin din ungaria si posta iarasi doua trei zile.

mihaipop_55

am vorbit cu domnul din satu-mare,si mi-a spus ca nu este dispus nici dansul nici omul de legatura din ungaria sa plateasca puieti si in plus ar trebui sa faca doua drumuri de ungaria. asa ca am ramas dezamagiti. probabil ca lipsa de incredere ar fi problema.adevarul este ca ne-am vazut o singura data, asa ca.....

Adrian Roman

Domnilor, in vacanta de pasti merg la targul dendrologic din Mateszalka-Ungaria.Vorbesc fluent maghiara, asa ca voi lua relatii la "cald". Nu vreau sa-mi supar colegul de breasla din Arinis (pe care il invit la o cafea la Liceul de Arta din Baia Mare, sa povestim despre albine), dar mi se pare ciudata reticenta insului din Satu Mare si mai ales a celui din Ungaria, de a face o afacere! Ma intreb daca din puietii primiti, va creste Evodia, sau altceva ! Sa dea Domnul sa gresesc eu. Dupa drumul de Ungaria, voi posta stiri. Sanatate la toti.  :hi:

mihaipop_55

domnule Roman ceva stiri de la targul dendrologic?

mihaipop_55

iata puietii primiti din ungaria. oare sunt puieti de EVODIA?

mihaipop_55

si

mihaipop_55

sau

mihaipop_55

alta

D006

Pot sati spun ca nui frasin asa arata frunzele si la cei din zalau au inflorit si au fost cercetati de albine dar sau scuturat repede,incet vom gasi ca avem peste tot evodia am gasit unul inflorit in sat unde am stupina si cativa mai tinerisa vedem cand infloresc cei cumparati.