remorca

Creat de dragos2006, Iunie 28, 2009, 05:42:47 PM

« precedentul - următorul »

D006

stie cineva ce model este remorca aceasta

D006

sau

janese

Citat din: laurentiusau
6 prezoane la roti...remorca de 3 tone de pe vremea lui gh. dej
nu are osiile din otel masiv?

milu56

Acest model de remorca se poate tracta cu un autoturism de teren 4X4,se poate incarca si container cu stupi,daca masina este dotata cu troliu.

D006

si modelul asta este bun pt. transportul stupilor
oare cat ar merita o remorca ca si asta, sa o folosesc numai la albine

D006

Salut . Este foarte buna dar are garda joasa.

mezenguz

ai cumva un pret la aceasta remorca ? s-au o adresa unde se face .

D006

am achizitionato saptamana asta una sechan , dar aduce cineva noi la Micesti Alba sau intra pe recommed si le gasesti acolo,un pret ca noua undeva la 5000 euro

milu56

Nu prea sfatuiesc stuparii sa faca investitii in orce fel de utilaje,mai bine sa adune banii si va veni o zi cand no sa le para rau,noi apicultorii ar fi bine sa gandim intai si apoi sa facem.

D006

Citat din: milu56Nu prea sfatuiesc stuparii sa faca investitii in orce fel de utilaje,mai bine sa adune banii si va veni o zi cand no sa le para rau,noi apicultorii ar fi bine sa gandim intai si apoi sa facem.
la ce va referiti????????????????/
:)

milu56

La utilaje noi....

D006

Citat din: mariusam achizitionato saptamana asta una sechan , dar aduce cineva noi la Micesti Alba sau intra pe recommed si le gasesti acolo,un pret ca noua undeva la 5000 euro
nu este noua am mai spus domnu milu este un sechan si o folosesc la albine
eu cred ca in apicultura daca nu investesti nu poti avea rezultate in viitor

milu56

E bine sa investesti,dar acum evolueaza lumea si deaceea va sfatuiesc sa nu va grabiti cand vedeti ceva cre mai tarziu nu se mai poate vinde eu zic din experenta mea.E drept ca utilajele usureaza munca dar apar tot mai performante.Eu urmaresc ceva performant si nu cu multi bani si o sa gasesc in evolutia asta rapida.

D006

Citat din: milu56E bine sa investesti,dar acum evolueaza lumea si deaceea va sfatuiesc sa nu va grabiti cand vedeti ceva cre mai tarziu nu se mai poate vinde eu zic din experenta mea.E drept ca utilajele usureaza munca dar apar tot mai performante.Eu urmaresc ceva performant si nu cu multi bani si o sa gasesc in evolutia asta rapida.
stiti domnu milu ieftin si bun nu exista, performant si scump sigur gasiti
:hi:  :hi:  :hi:

milu56

Marius nu te contrazic dar acum in perioada de criza daca cauti si ai rabdare gasesti.