temperatura in tara

Creat de dragos2006, Decembrie 28, 2007, 02:42:01 AM

« precedentul - următorul »

orbanstefan64

sighisoara 0 gr

marian sima

La giurgiu a fost 9 gr astazi.

gore

La mine 7 grade, albinele au ieşit câte puţine afară, dacă am vîzut aşa, am ridicat capacele şi le-am lăsat 2 ore. Au zburat ceva.
A gresi este omeneste...totusi, a da vina pe altul este si mai omeneste."Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun. Intai trebuie sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun." -- W. Edwards Deming

gore

Mai multe erau în zbor decât pe scândură.
A gresi este omeneste...totusi, a da vina pe altul este si mai omeneste."Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun. Intai trebuie sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun." -- W. Edwards Deming

gore

acesta

cetin

E frg. Anul acesta inca nu au vazut soarele

orbanstefan64

vara vara primavara

orbanstefan64

a venit primavara :uimit:

D006

iar a inceput sa ninga si la cum o da, daca intra in noapte maine e de 20 de cm.

gore

Abia e 2 martie pe stil vechi, oricum nu mai are putere dar ne încurcă, matcile nu prea au ouat până acum decât foarte putin, mai putin ca anul trecut la vremea asta.

orbanstefan64

anul trecut in perioada aceasta la noi  aveam 18  21 C la soare

pistol28

Trebuie sa stii sa vezi,
ca sa prevezi
si sa prevezi ca sa previi

D006

azi 16.03  la Alba Iulia destul de frig  , iar la mine la Zlatna a nins toata ziua este zapada de te poti da cu schiurile :hi:

orbanstefan64

azi ora 8 zapada 10 cm

stefan1

Joi, la 6,1 grade si innorat, din cativa stupi zburau albine multisoare si veneau iarasi multisoare cu polen, probabil de nuscele (branduse). Se vede cat de mult au asteptat o vreme mai buna!
Vineri a crescut temperatura pana la 10,2 grade, insorit si fara vant si albinele au adus bine polen.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)