temperatura in tara

Creat de dragos2006, Decembrie 28, 2007, 02:42:01 AM

« precedentul - următorul »

stefan1

Un Craciun neobisnuit de cald, la propriu. Au fost pana la 11 gc, noros si ceva vant. Au zburat albinele frumusel, unii au scos si ceva albine moarte. Am vazut si albine cautand apa! Vremea asta a luat-o razna!
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

bee_lover

Citat din: mihaipop_55in arinis azi 25 dec. 2009 ploua,avem fulgere si tunete ca in mijlocul verii!!!
rog moderatorul sa mute postarea la "intretinerea albinelor-temperaturi in tara"

filip

Anul 2009 se încheie cu vreme bună. Meteorologii spun că temperaturile vor fi cuprinse între minus unu şi 12 grade Celsius, iar şansele de ninsoare vor fi reduse. Şi în ianuarie şi februarie vremea va fi frumoasă, dar vor alterna perioadele mai calde cu cele de răcire accentuată.
În ianuarie, temperaturile medii vor depăşi valorile medii în cea mai mare parte a ţării. Vor alterna intervalele calde, cu maxime de peste 10 grade Celsius, cu zile în care minimele pot coborî sub minus 25 de grade Celsius. Ninsorile vor fi asociate cu intensificări ale vântului mai ales în regiunile extracarpatice.
În februarie, temperaturile medii lunare vor fi apropiate de valorile normale ale acestei luni. În cele mai calde zile, maximele pot depăşi 15 grade Celsius în sudul ţării. În schimb, noaptea, temperaturile minime pot coborî sub minus 15 grade.
REALITATEA TV
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

bucovineanu

Stiu ca in unele  zone azi a fost vreme buna si albinele au zburat. La mine a fost toata ziua ceata si temperatura abia a ajuns la 4 grade. De maine se raceste asa ca zborul de curatare se amana pentru alta data. In care zone au zburat?

D006

Valea Buzaului ...zapada s-a topit ....termometrul arata la ora 13...   15 grade....ceata  nu o vedem mai mult de cateva zile pe an si asta numai noaptea...vantul bate si el tot cateva zile pe an....

mihaipop_55

azi 9 ian 2010 in arinis la mine in pavilion erau 18 grade C iar afara 15 grade C iar albinele au zburat ca vara .citeam undeva de un zbor NAVALNIC ,cred ca se potriveste foarte bine.din cele aproape 80 familii la toate au zburat albinutele frumoasele!
cele din pavilion au avut un zbor mai putin avantat decat cele de pe jos.

Simi

Si la Sibiu am avut parte de vreme frumoasa :
  - azi 09.01.2010, ora 16:12 s-au inregistrat 12.5 grade (la umbra 2m fata de sol)
Viaţa ne-a fost dată fără să o cerem
şi o vom pierde fără să fim întrebaţi.

Simi

au zburat in voie, lucru bun in cazul in care mai vine un val de frig

Simi

Citat din: bucovineanuStiu ca in unele  zone azi a fost vreme buna si albinele au zburat. La mine a fost toata ziua ceata si temperatura abia a ajuns la 4 grade. De maine se raceste asa ca zborul de curatare se amana pentru alta data. In care zone au zburat?
Nu stiu ce sa zic dar poate si mentinerea temperaturilor la o valoare mai scazuta favorizeaza prin intarzaierea inceperii ouatului, si dumneavoastra domnule bucovineanu sa fiti mai avantajat ca noi cei care astasi am avut sbor si nu numai albinele au facut curatenie generala.
Si cei mici au zburat azi.

Simi

x

nicu68

foarte frumos Simi, si la mine in stupina a fost zbor ca si la tine si cred ca toti stupi sant ok :hi:

bucovineanu

Eu nu sunt suparat ca nu au zburat. In 1995 iarna a venit pe 3 noiembrie, iar prima zi in care albinele au zburat a fost 5 aprilie 1996. Apoi s-a incalzit, albinele au prins toate culesurile si a fost unul din cei mai buni ani.

Simi

Citat din: nicu68foarte frumos Simi, si la mine in stupina a fost zbor ca si la tine si cred ca toti stupi sant ok :hi:
Salut Nicule si "La multi ani" . Ma bucur sa aud de bine si sa dea Dumnezeu sa iasa toti.

gore

La mine au fost mex. 9-10 grade. Nu pre au ieşit la zbor, foarte puţine, la un stup au fost ceva mai multe.
A gresi este omeneste...totusi, a da vina pe altul este si mai omeneste."Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun. Intai trebuie sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun." -- W. Edwards Deming

gore

Şi pentru că am scos pentru prima dată albinele moarte, cam aşa arăta situaţia după aprox. 3 luni de când nu am intervenit,
A gresi este omeneste...totusi, a da vina pe altul este si mai omeneste."Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun. Intai trebuie sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun." -- W. Edwards Deming