Jurnal apicol

Creat de D006, Ianuarie 03, 2009, 03:51:39 PM

« precedentul - următorul »

D006

Greu cu tehnologia , cand cumperi un telefon de mii de lei dureaza ceva timp pana inveti sa-l manipulezi.

Aurelian A.

Dragos,ai pus carnea direct pe gratar,nu i-ai facut analiza de trichinela :,esti ok?  :rotfl:
"Nu sunt destept,dar cand privesc in jur prind curaj." Ion Creanga

paul1

dan sebastian

Cand l-a avut crescut de el nu are de ce sa-si faca griji.
Sarbatori fericite !
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

D006

Craciun fericit si Dumnezeu sa va binecuvinteze !

PS. Stati linistiti si nu va mai faci griji in legatura cu bigilică. Porcul a fost crescut sub stricta supraveghere veterinara cu toate tratamentele antiparazitare facute la timpul lor. Inclusiv dieta e fost una speciala .

mmacreanu

Când ești mort, nu știi ca ești mort. E greu doar pentru ceilalți. La fel și când ești prost.

D006

Am un prieten cu stupina in Cazasu , buna zona de stuparit.

mmacreanu

Citat din: dragos2006 din Decembrie 25, 2014, 05:25:37 PM
Am un prieten cu stupina in Cazasu , buna zona de stuparit.

totusi, malul Dunarii face minuni primavara ...
Când ești mort, nu știi ca ești mort. E greu doar pentru ceilalți. La fel și când ești prost.

D006

In ajunul Craciunului am avut o sedinta operativa cu apicultorii din zona mea . Concluzia este ingrijoratoare , puiet de toate varstele pe una doua rame . Asta la aproximativ 50% din efective.  Acum suntem la mana vremii , daca tine cu noi totul la fi Ok dar daca se va repeta scenariul din iernile trecute nu este bine.

mmacreanu

Citat din: dragos2006 din Decembrie 26, 2014, 10:14:37 AM
  In ajunul Craciunului am avut o sedinta operativa cu apicultorii din zona mea . Concluzia este ingrijoratoare , puiet de toate varstele pe una doua rame . Asta la aproximativ 50% din efective.  Acum suntem la mana vremii , daca tine cu noi totul la fi Ok dar daca se va repeta scenariul din iernile trecute nu este bine.

idem si in mica mea stupina ... am primit comentarii ca am intrat la iernat cu albine tinere, bla bla!

Eugen B

Din cate observ la meteo urmatoarele zile vor fi geroase

ionel07196555

Citat din: dragos2006 din Decembrie 26, 2014, 10:14:37 AM
Acelas lucru pot sa zic si eu aproape de FETESI .
Din 5 transvazati 2 aveau oua de 3 zile pe cite 2 rame.
Sint roi din iulie cu 2>3 intervale de albina .
SE pare ca vreme e la fel ca anu trecut trasa la indigo .
SA avem tot un an ca anu trecut ?????????

albinasebes

daca au puiet nu se mai muta de pe el, o varianta ar fi turtele puse deasupra ghemului?
"Aşa să lumineze lumina voastră înaintea oamenilor, aşa încât să vadă faptele voastre cele bune şi să slăvească pe Tatăl vostru Cel din ceruri"(Matei 5, 16)

relutu

Si la mine a aparut pietul de toate varstele.

cipik

La mine nu am gasit puiet/larve/oua. Asta ma bucura, uitandu-ma la prognoza meteo
Zambeste, maine poate fii mai rau.
http://prepelitebucuresti.sunphoto.ro/