Jurnal apicol

Creat de D006, Ianuarie 03, 2009, 03:51:39 PM

« precedentul - următorul »

romikele

Citat din: dragos2006 din Decembrie 12, 2014, 10:00:57 PM
Eu am zbor de curatire in fiecare luna . ...

E mișto să zbori, dar nu te cureți cam rar?  =))

D006

Am zbor de curatire la albine , cred ca se subintelege. Cat priveste persoana mea sper sa ma "curăț" cat mai tarziu .  :wink2:

Bătrânul

Te curat io daca nu-mi trimiti Drapelul Moldovei Mari asa cum ai promis .  :thanks:

D006

pharaonu75

Si la mine au avut astazi un zbor frumos!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

NiKoN

Sunteti de invidiat!
In alta ordine de idei m-a amuzat fragmentul in care se vorbea de cadavrele albinelor moarte :razz:.
Un prieten adevarat nu poate fi cumparat, dar poate fi vandut!

D006

Smecheria e ca in aceste zile albinele vor cara cel putin 100 kg. de miere in cuiburi . Pur si simplu isi refac rezervele de la inceputul iernarii.

Florin94

DomnuleDragos in ciuda faptului ca sunteti in zona de munte si in acea zona a Romaniei unde sunt cele mai mari zapezi de fiecare data din cate am observat,aveti si cate un zbor de curatire o data pe luna la mine nu a iesit inca (navodari) au deja doua luni tot sper de 2-3 zile sa iasa dar nu depaseste 6-7 grade astazi se anunta 9 grade cu soare vedem ce o fi ,cu toate ca la o localitate la 20 de km tot pe malul marii Tuzla albinele ies la zbor , sunteti norocos dar cred ca norocul si-l face si omul cu mana lui ,doar dumneavoastra ati stiut sa alegeti vatra de iernare

Aurelian A.

Stai linistit ca daca ai mancare buna pot sta 3 luni fara probleme fara zbor de curatire
"Nu sunt destept,dar cand privesc in jur prind curaj." Ion Creanga

apivasmob

Sa vedeti ca sunt si hranitoare de mare capacitate si la altii si il folosesc (de la min.7:08) si nu cred ca X mierea.
https://www.youtube.com/watch?v=R9sLYkqOGos
Sanatate tuturor apicultorilor

D006

Pe toata emisfera nordica a planetei Pamant nu se face apicultura de forta fara hranitoare de mare capacitate . Inclusiv in Romania daca primavara , toamna , in perioadele nefavorabile dpdv. meteo nu se intervine cu cantitate optima de sirop nu faci performanta.  Cu o lingura de sirop nu vei vedea colonie puternica in vecii vecilor.

relutu

Mai trimite-ti si pe la mine soarele...

D006

Dacă ar fi dupa mine aș aduce soarele la toate stupinile din Romania ! Să ne rugam la Cel de sus si totul va fi bine.

claudiu_tgv

Au iesit si la mine in week-end. Au fost 11 - 12 grade. Nu le mai vazusem de vreo 2 luni :)

Eduard Rotaru

la mine e liniste si pace...nu cred ca vor zbura prea curand...