Jurnal apicol

Creat de D006, Ianuarie 03, 2009, 03:51:39 PM

« precedentul - următorul »

dinupaltinis

Frumoasa zapada la dvs.Mai aveti stupi si pe alte vetre sau acestia sunt toti?
Cuvintele prietenoase sint ca un fagur de miere..(Prov.16.24)

relutu

Nenea Dragos,daca mai vreti zapada va mai dau si eu.

D006

Mai sunt si prin alte parti dar odata cu inaintarea in varsta ti se par asa multi . In curand sper sa incep sa predau stafeta si sa fac apicultura doar de placere.  Visul meu e sa am 50 de stupi si sa ma plimb cu ei de nebun prin țară.

dan sebastian

Ziceai sa-ti amintesc pe iarna sa ne lamuresti cum sta treaba cu Margarit. Ms.
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

oroles

Citat din: dragos2006 din Decembrie 04, 2014, 08:00:57 PM
  Iar a avut Base dreptate , iarna nu-i ca vara !   :)

El e de vina pentru vreme!  :rotfl: =))
Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani

D006

La noi in zona continua intalnirile cu tematica apicola . Pentru aceste intalniri ai nevoie de un suflet mare , la noi acest suflet se numeste Dan Puisoru.

romikele

Ce tematica apicola e aia, fara borcane cu miere, dar cu mamaliga, bidoane, pahare si cofere?  :rotfl:

bio

..era de post adunarea si nu aveau voie "dulce"... =))

D006

Culmea e ca la inceput i-am servit cu miere de salcam si cu poliflora . Oamenii au apreciat foarte mult mierea de salcam si au golit borcanul. 

bio

Citat din: dragos2006 din Decembrie 07, 2014, 10:52:10 PM
Culmea e ca la inceput i-am servit cu miere de salcam si cu poliflora . Oamenii au apreciat foarte mult mierea de salcam si au golit borcanul.

Da, au golit borcanul sa aiba in ce sa toarne vinul... :bravo:

.... si eu tot asa as fi facut daca nu aveai vaza de flori ca ala este "paharutzul" meu preferat .... =))

D006

Azi albinele au zburat puternic , toate au raspuns "prezent" la inventar. De maine incep impachetarea cuiburilor.

oroles

Cate grade ati avut domnle, ca la mine au fost 3.5 si nici picior de albina pe afara. Soare a fost un pic.

D006

La umbra 11 iar la padok 19 .

oroles

Citat din: dragos2006 din Decembrie 12, 2014, 09:38:22 PM
La umbra 11 iar la padok 19 .
Albinele ies si la temperaturi mai mici de 12 grade pnetru zborul de curatire. Am auzit tot felul de legende in functie de rasa. Ati avut experiente cu zboruri de curatire la temperaturi mai scazute?

D006

Eu am zbor de curatire in fiecare luna . De aceasta data nu am vazut albinele prea ocupate cu defecarea , in fapt nu am vazut nici o pata . Cred ca albinele pana acum nici nu au consumat cine stie ce hrana . Mai ocupate erau sa dea iama in niste rame lasate in curte pentru reforma . Maine le pun in curte rame cu miere pentru a completa la loc ce au mancat.