Jurnal apicol

Creat de D006, Ianuarie 03, 2009, 03:51:39 PM

« precedentul - următorul »

viorel_v2000

Citat din: dragos2006Din batrani am invatat si eu la randul meu am experimentat , toamna si primavara la regina ii place sa depuna ponta in rame inchise la culoare . Personal si in aceasta primavara am largit cuibul cu rame albe si la cativa a avut efect pur si simplu de diafragma .
   Ramele negre nu sunt o problema ai timp suficient la salcam si tei sa le schimbi plus ca-ti faci si ceara pentru anul urmator . Daca vrei proba de faguri negri cauta intr-o anumita zona a Ardealului si vei fi surprins sa gasesti si rame de 10 ani ! nu glumesc.
Adevarat.
Acest lucru l-am observat si eu. Ramele mai negre denumite de noi "de cuib" sunt preferate, in mod clar, celor albe. Dar putem avea si rame negre de un an si rame "albe" de 5 ani.

D006

La mine pe vatra salcamul mai are mult.
  Stadiul actual la salcam in curte la adapost:

D006

La salcam de padure are maxim un cm.

D006

Citat din: dragos2006Tranzactii apicole
[youtube=600,480]http://www.youtube.com/v/ECGBCO2IbRg[/youtube]
Imi pare bine ca acest film a starnit atat interes , bineinteles voi veni si cu altele care prezinta  apicultura reala si nu varfurile . Astept si alti apicultori sa posteze si alte filme.

Cristian IONITA

poate totusi o sa ne scutesti de a mai prezenta tepe.
Nu toti "digeram" asemenea afaceristi.

D006

Nu esti obligat "sa pierzi timpul " in jurnalul meu , momentan tu mai ai de invatat cu ce se mananca apicultura , daca esti cenzor(moderator) undeva nu inseama ca esti si aici .
  Pentru polemica te astept pe "Cenzura pe forum".

D006

Citat din: Cristian IONITA
Iarasi iti dai arama pe fatza.

Bătrânul

Dle. dragos2006 ! Am ceva problema la Rimnicu Sarat . Daca nu gasesc loc la hotel ma puteti gazdui la Dvs. pentru doua noptii ?

D006

D006

Citat din: BatrinulDle. dragos2006 ! Am ceva problema la Rimnicu Sarat . Daca nu gasesc loc la hotel ma puteti gazdui la Dvs. pentru doua noptii ?
Cum am mai spus si in alte randuri , casa mea este deschisa pentru orice stupar , mi-ar face mare placere sa veniti pe la mine !

Cristian IONITA

[quote author=dragos2006 a scris:
Nu esti obligat "sa pierzi timpul " in jurnalul meu , momentan tu mai ai de invatat cu ce se mananca apicultura , daca esti cenzor(moderator) undeva nu inseama ca esti si aici .
  Dar vad ca tie iti place sa "digeri" afaceristii cu miere de apiinvert...[/quote]
da ce stimabile ... pe jurnalul tau trebuie sa scrie doar doctori docenti in apicultura?
iar daca apicultura se "mananca" cu ce e prezentat in acel filmulet atunci sincer iti spun ca mie nu-mi trebuie.
tu orice parere care nu este identica cu a ta o consideri "cenzura"? poate nu ar strica sa te vezi cu vre-un confrate de meserie dar mai specializat pe partea de "psi" - dar sa nu uiti sa iei si tu ceva la tine, un pachet de tigari, un borcan cu miere, un pet cu tuica sa te bage omu'n seama
nu stiu ce treaba are apiinvertul dar eu nu folosesc asa ceva, si din cate informatii am despre acest produs nici macar nu voi incerca
daca ai ceva de comentat despre cineva atat timp cat o faci fara argumente eu spun ca manaci rahat (si nu dintracela turcesc)
AndreiRN]
Iarasi iti dai arama pe fatza.[/quote]
hai spune drept, nu e asa ca ai mai fost facut papagal pana acum?

D006

Citat din: Cristian IONITA[quote author=dragos2006 a scris:
  Dar vad ca tie iti place sa "digeri" afaceristii cu miere de apiinvert...
da ce stimabile ... pe jurnalul tau trebuie sa scrie doar doctori docenti in apicultura?
iar daca apicultura se "mananca" cu ce e prezentat in acel filmulet atunci sincer iti spun ca mie nu-mi trebuie.
tu orice parere care nu este identica cu a ta o consideri "cenzura"? poate nu ar strica sa te vezi cu vre-un confrate de meserie dar mai specializat pe partea de "psi" - dar sa nu uiti sa iei si tu ceva la tine, un pachet de tigari, un borcan cu miere, un pet cu tuica sa te bage omu'n seama
nu stiu ce treaba are apiinvertul dar eu nu folosesc asa ceva, si din cate informatii am despre acest produs nici macar nu voi incerca
daca ai ceva de comentat despre cineva atat timp cat o faci fara argumente eu spun ca manaci rahat (si nu dintracela turcesc)
AndreiRN]
Iarasi iti dai arama pe fatza.[/quote]
hai spune drept, nu e asa ca ai mai fost facut papagal pana acum?[/quote]
  Raspunsul este dat pe " cenzura pe forum" .

Bătrânul

Sarut mina Dna Laura. Multumesc dragos2006 . Problema mea in Rimnic incepe la recoltatul strugurilori . (shimb cu cartofi )  :razz:  Mai e putin si incepe  :hi: Apropo este cineva cine nu se bucura de sosirea lunii MAI ?

D006

Coincidenta face ca si noi avem ceva vie nobila plus toate rudele noastre au vie . Cartofii sa fie buni si sa ne ajute Dumnezeu sa nu dea grindina si strugurii vor fi frumosi.

maximus

dar eu nu folosesc asa ceva, si din cate informatii am despre acest produs nici macar nu voi incerca
scuze ca schimb poate subiectul,dar te rog sa ne spui si noua ce stii si de ce nu il folosesti.eu am auzit ca ar contine pesticide mult peste limita admisa si ar fi responsabil chiar de CCD.sanatate