Jurnal apicol

Creat de D006, Ianuarie 03, 2009, 03:51:39 PM

« precedentul - următorul »

D006

Mancarea si apicultura sunt doua lucruri serioase si nu prea merg cu muzica dar cand ma relaxez ascult cam asa ceva :

[youtube=600,480]http://www.youtube.com/v/qTqchZPPB10[/youtube]

maximus

Citat din: dragos2006Azi am filtrat protofilul si a iesit foarte bun , la pret este undeva la 15 ron/kg. , ieftin si bun , miroase de parca am adunat  toate florile de pe camp.
  Comparatie intre al meu si cel de la ICDA doar la culoare.
comparatia se face intre 2 recipiente identice.daca le puneai in sticle de jumate pe amandoua,al tau era mai deschis la culoare.asta nu inseamna ca e mai slab,doar ca nuanta. :wink:

Bătrânul

Felicitari Dragos , vad ca ai facut gard nou spe vecinu ca sa nu se vada . Acum fa la fel spre sandramalele tale  tot de aia... Mai Dragos filmeaza mai putin ca te dai de gol in toate .  :rotfl:  :razz:

PricopArthur

Dragos, trebuia sa pui un film cum mananci covrigi uscati.  Nu ar mai fi avut ce spune nimeni.
Miere multă şi inimă curată!

D006

Citat din: BatrinulFelicitari Dragos , vad ca ai facut gard nou spe vecinu ca sa nu se vada . Acum fa la fel spre sandramalele tale  tot de aia... Mai Dragos filmeaza mai putin ca te dai de gol in toate .  :rotfl:  :razz:
La vara le demolez pe toate si pun gazon , dar tineti minte " altul moare si asa nu are "

Cristian IONITA

Citat din: dragos2006
Citat din: BatrinulFelicitari Dragos , vad ca ai facut gard nou spe vecinu ca sa nu se vada . Acum fa la fel spre sandramalele tale  tot de aia... Mai Dragos filmeaza mai putin ca te dai de gol in toate .  :rotfl:  :razz:
.... " altul moare si asa nu are "
:rotfl:
asta cred ca e imnul cocalarilor din Romania

D006

Sa fim noi cocalari, ca voi sunteti niste domni!

Cristian IONITA

:smile:
Eu i-am mai explicat stimabilului Dvs sot, dar vad ca nu prea intelege
Atat timp cat te "caracterizezi" raportandute la altii, gen " altul moare si asa nu are", in "viata ta nu o sa ai tu asa ceva", " Sa fim noi cocalari, ca voi sunteti niste domni!", etc nu o sa te faca sa fii nici mai frumos, nici mai desptept si nici macar mai "interesant" decat esti acum .... doar poate ptr unii mai saraci cu duhu'
Nu conteaza ca eu sau altii suntem domni sau nu .... din ceea ce faceti reiese clar "parvenitismul"

D006

Nu e prima oara cand ne faci parveniti, tarani,...etc. Si ce-i cu asta?

BOGDY

De ce stricati aces JURNAL APICOL cu lucruri care nu ar trebui sa apara pe acest site?
   Eu cred ca avem lucruri mi bune de facut in acesta perioada decit sa fim rautaciosi.

Cristian IONITA

Citat din: LauragNu e prima oara cand ne faci parveniti, tarani,...etc. Si ce-i cu asta?
nu-i nimic,
remarc doar ca nu am exagerat cu nimic
dar topicul asta se cheama "jurnal APICOL" .... hai sa discutam despre albine si sa lasam partea cu chiolhanuri, marlanie si parvenitism ptr alta data
Imi cer scuze de divagatie

D006

Cu scuzele de rigoare , dar este un topic initiat de mine in care imi prezint activitatea curenta , in viata unui om care se ocupa de albine sunt si momente in care te intalnesti cu alti stupari si discuti . Eu vreau sa prezint viata de apicultor in ansamblu asa cu o vad eu , nu am pretentia ca este bine sau rau dar este o parere.
   hai sa vb. de albine ca avem mult de treaba.
                                    Numai bine !
  PS. Va rog sa o scuzati pe sotia mea daca v-a inoportunat cu ceva dar dansa are o relatie "speciala" cu Ionita.

D006

Ieri am fost la o padure si am vazut o realitate trista : stuparii abandonate , oameni batrani care nu au urmasi in ale apiculturii , mor stupii si este pacat.

D006

O precizare importanta in cazul tratamentului cu Varachet :  cutia trebuie sa fie etansa altfel tot fumul va parasi foarte repede cutia - Atentie la crapaturi si podisoare ( folosesc folie pentru etanseizarea podisorului) . Este bine pentru ca trei zile dupa tratament sa nu se umble  in cutie avand in vedere ca Varachetul are aprox. aceasta remanenta.

D006

La tratamentul cu Varachet  folosesc Varojetul pt. ca elimin riscul de incendiu si sunt sigur de arderea completa a fitilului.