Jurnal apicol

Creat de D006, Ianuarie 03, 2009, 03:51:39 PM

« precedentul - următorul »

D006

Cand imi vor veni rezultatele de la laborator voi vedea precis efectul Protofilului si al Nosestat.  Acum este dimineata si este un soare frumos , poate vine ceva polen ! :cool:

D006

La  mine e prea frig ca sa incep hraniri de stimulare cu sirop.Unele dintre familii nici macar de turta de 150 de grame nu s-au atins, au avut rezerve suficiente lasate in toamna.

D006

Am cumparat si eu Apifonda, va rog frumos o indrumare, tai o bucata si o pun direct peste rame, o pun peste un nailon sau intr-o punga ????

D006

Si  aici  e  frig

D006

ce frumoasa e livada. Nu mai dureaza mult si-ai da drumul si primavara si  timpul frumos .

D006

Citat din: florinpngAm cumparat si eu Apifonda, va rog frumos o indrumare, tai o bucata si o pun direct peste rame, o pun peste un nailon sau intr-o punga ????
Prima data m-am chinuit si eu cu punga dar ulterior am renuntat la orice nailon si am pus bucata direct pe rame si am observat ca are consistenta ideala sa nu se scurga printre rame.

D006

Azi a dat soarele si albinutele au iesit putin la zbor , cred ca trebuie sa mai fac un experiment , sa incerc un adaos de proteina in sirop , ma mai gandesc. :nod:

bucovineanu

Daca albinele nu mai au rezerve de pastura in stup, atata timp cat nu aduc polen din natura, orice incercare este mai degraba cheltuiala inutila.

D006

Viata este legata de urmatoarele :  EXPERIMENT , OBSERVATIE , RATIONAMENT , daca nu aplicam aceste precepte nu dam inainte.

D006

Azi am fost la stupina domnului presedinte Prahoveanu la Buzau.

D006

Un pavilion are 18 stupi pe linie !

D006

Pentru a stimula usor primavara ( si pe frig), hranitorul trebuie sa faca parte  din cuib , am mai luat o lectie azi !

D006

In maxim 200 de m.p. sunt 4 pavilioane cu peste 350 de familii !  dar in padure !, azi carau polen bine.

D006

Va rog sa semnati urmatoarea petitie pentru salvarea ACA
   http://www.petitieonline.ro/petitie-p19613050.html
   Va multumesc !

D006

Dragos ce  dracu  ai  facut  azi?
Ai  stat  de  geaba? :nono: