Jurnal apicol

Creat de D006, Ianuarie 03, 2009, 03:51:39 PM

« precedentul - următorul »

D006

Astea nau nici un sens nu ajuta la nimic , mai mult daca nu va cunoasteti sau cati spune liviu sau xxl este tot una mai mult conteaza daca la vreo intalnire poti sa privesti in ochi celui din fata ta , in cazul de fata stiti cum este fiecare are un dram de dreptate dar nici unul nu are dreptate deplina .Pe acest forum ca si pe altele sant multe interese unele mai mici altele mai mari fiecare are ceva de promovat sau de invatat sant pe internet aproape de la infintarea forumului stuparitul si am citit aproape tot pana cand uni au inceput sa aiba alte prioritati  in afara de stuparit cand am renuntat la unele subiecte ,se crede ca o cearta atrage popularitate da asai da pana la un loc dupa care multi nu mai intra deloc cum am procedat si eu o anumita perioada pentru ca nu intri pe un forum sa asisti la cearta altora si sati pierzi timpul sau chiar sa iei parte ca uneori nu mai poti sa taci si aici ii la fel dragos tot timpul incerca sai provoace pe cei de pe stuparitul chiar atunci cand acestia nu dau nici un semn de viata si acum cand sa schimbat situatia nui convine nui nimeni de vina pentru ca este scris,,ce sameni aceia culegi" si nar avea de ce sa se supere ii acuzat casi mai modifica postarile si nu poate sa spuna ca nui adevarat am gasit acum cateva zile din intamplare niste modificari intro discutie avuta acum un an si acum ce sa facem ne luam de gat nu viata merge inainte cu bune si cu rele numai bine.

D006

Ne culcam in seara asta iar maine cand ne trezim sa nu ne mai aducem aminte  din cele petrecute azi pentru cai pacat sa nu avem loc unul de altul ca nu santem ,,REGINE'' mai repede ne asemanam cu trantori iar acestia incap mai multi intrun stup.

bucovineanu

dedu

bucovineanu-nu sunt obraznic chiar deloc,nu am sters ce am scris in semn de protesc pentru ca mi-ati atras atentia,foarte bine ati facut pentru ca meritam,am sters pentru ca mi-am dat seama ca nu am facut bine ca radeam de doi oameni mai in varsta ca mine(poate imi puteau fi parinti)!!!
Ma bucur ca so terminat cearta!!!!!!
Asteptam pe Dragos si Milu pe forum,aici la jurnal sa ne indrume cum sa procedam din primavara la noul cules!!!!! :hi:  :hi:  :hi:
http://carafacumiere.ro/
Basarabia Pământ Românesc!

D006

D006

D006

,, provocațil ,, pe dragoș să revină cât mai curând , avem nevoie de cunoștiințele lui ::::::: :hi:

D006

bucovineanu

Citat din: dedubucovineanu-nu sunt obraznic chiar deloc,nu am sters ce am scris in semn de protesc pentru ca mi-ati atras atentia,foarte bine ati facut pentru ca meritam,am sters pentru ca mi-am dat seama ca nu am facut bine ca radeam de doi oameni mai in varsta ca mine(poate imi puteau fi parinti)!!!
Ma bucur ca so terminat cearta!!!!!!
Asteptam pe Dragos si Milu pe forum,aici la jurnal sa ne indrume cum sa procedam din primavara la noul cules!!!!! :hi:  :hi:  :hi:
Imi pare bine ca ai inteles unde ai gresit. Mult noroc in viata.

dedu

Merci beaucoup!!! :hi:  :hi:  :hi:
http://carafacumiere.ro/
Basarabia Pământ Românesc!

D006

Era un jurnal apicol, chiar de familie spre nemultumirea unora. Va rog sa va certati in alta parte si sa lasati acest spatiu pentru ceea ce a fost candva.
Vreau sa notez in " Jurnalul familiei Gavrila" ca azi a venit rezervarea de nume pentru noua  noastra Asociatie.

filip

Felicitari doamna LAURA!
La capitolul comunicare sotul dumneavoastra are putine carente.
Sa convingi un semen de intentiile tale bune trebuie sa te apleci cu intelegere si sa-i explici.
Daca e doar "noua noastra ASOCIATIE",suna ca o afacere de familie.
Nu cred ca o asociatie limitata ca numar de apicultori are succes.
Oricum va doresc multa bafta!
Apropos,are cumva in denumire asociatia ceva legat de APIARDEAL?
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

D006

Nu are numele Apiardeal . Si nu vreau multi membrii. Priviti ce a devenit jurnalul. Dar va asigur ca acei putini membrii vor face diferenta!
" suna ca o afacere de familie"  - ce bine suna AFACERE

D006

filip

Citat din: LauragNu are numele Apiardeal . Si nu vreau multi membrii. Priviti ce a devenit jurnalul. Dar va asigur ca acei putini membrii vor face diferenta!
" suna ca o afacere de familie"  - ce bine suna AFACERE
Ok,atunci e in regula,deschisese BATRANUL o idee si ma gandeam ca Dragos a furat startul =D
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)