Jurnal apicol

Creat de D006, Ianuarie 03, 2009, 03:51:39 PM

« precedentul - următorul »

filip

Dragos,
Doamna Laura e o femeie deosebita de asemeni copii.Nu cred ca intra in ecuatia clinciurilor si micilor rautati de pe forum.
Si apropos daca nu ai dusmani ci doar cei cu peria in mana si cei cu limba scoasa inseamna ca esti pe un drum gresit.
Oricum practicantul in ale apiculturii are o doza de nebuneala dar macar nu vede flacari violet.
Sa te culci avand albinele in gand si sa te trezesti cu zumzetul lor in zori e o stare de spirit ,putini o inteleg.Viata e frumoasa ,merita traita din plin!
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

D006

Intrucat ultima mea postare a fost inteleasa gresit se impun cateva precizari :
     Motivul retragerii mele temporare il reprezinta atacurile userilor stuparescu si fulfit , nu ii cunosc , nu am mancat la masa lor asa ca eu consider ca nu are nici un rost sa mai continui atat timp cat vorbele mele sunt rastalmacite .
  In afara de cei doi TOTI stuparii de pe Apiardeal imi sunt prieteni si asa vreau sa ramanem in continuare . dar interventiile celor doi indivizi nu faceau altceva decat sa perturbe si sa deturneze sensul dialogurilor pe care eu le purtam cu diversi stupari . Nu vreau ca din cauza la doi  sociopati sa imi stric relatiile si imaginea.
  PS Valter sterge prima propozitie din ultima ta postare deoarece ai inteles gresit , acum stii despre cine este vorba . Eu pentru tine si Viorel 55 am un deoasebit respect dar nu mai suport ca dialogurile noastre sa fie perturbale de asemenea indivizi ca cei mentionati mai sus.
   Ne vedem la Campina.

valter

Lucru ingrijorator este ca atat eu cat si alti apicultori de pe acest forum si de pretutindeni gandim asa cum gandesc si se exprima stuparescu....sa, fata in fata cu aducerea pe un forum de apicultura a celor care au loc la alta masa...
Nu te deranja doctore sa te scoli de la masa lor...i-ti sade bine cu ei.
Iertarea este o virtute crestina.    Alexandre Dumas.

filip

Fratilor spuneti-io franc in fata.
Nu poti contribui la bunastarea apicultorilor gudurandute pe la masa procesatorilor.
Interesele apicultorilor vor fi intelese si de procesatori dupa cativa ani fara productie de miere,atunci ei vor fi in postura lui Dragos vrand sa cumpere porc  pentru traditie. :)
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

D006

Din cite stiu eu Dragos este si medic ,parca n-mi vine sa cred asa ceva ,chiar sa te cobori la un asemenea nivel ,!!!!!!!!!! cred ca omul asta are o problema daca nu cu altceva atunci cu ;BUNUL SIMT ,e grav aici mai citesc si copi ai mei stiu ca Dragos e medic ,cum sa le demonstrez ,cind vad ce vad ,fullfit spuneai de prieteni ,eu unul n-as putea sa ma imprietenesc cu un intelectual fie el si medic dar cu un asemenea comportament ,,, bietul de el eu unul il compatimesc ca altceva ce i-as putea face ..

centrifuga

ai spus intr-o postare anterioara ca joci un rol.
cine te-a distribuit in acest joc si cine esti de fapt?
daca ai avut probleme reale si nu inchipuite cu Dobre,descrie-le in amanunt aici,altfel putem crede ca rolul ti-a fost dat de un alt Dobre
la un moment dat ai afirmat ca vii la Ramnic si ca ai sa te razboiesti cu Dobre,am fost la Ramnic si am asteptat sa te vad in actiune,dar...canci!
decat sa te "dai pe uscat" la Dragos,mai bine ai descrie exact povestea ta reala a experientei cu Dobre si s-ar putea sa ai adepti
departe de mine ideea de a fi aparatorul procesatorilor,orice nume ar purta,dar totusi,cateva amanunte ar fi de folos sa vedem in ce barca sunteti,daca nu cumva sunteti reprezentantul unui alt procesator,sau sunteti un nimic...

orbanstefan64

te inervezi ?uitete la nr telefon spitalul nr 9 bucuresti suna cu incredere  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:

dedu

Pacat ca nu mai intra Dragos,un om de la care avem ce invata dupa parerea mea!!!!!! :roll:
http://carafacumiere.ro/
Basarabia Pământ Românesc!

orbanstefan64

:rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:

unincepator

Citat din: deduPacat ca nu mai intra Dragos,un om de la care avem ce invata dupa parerea mea!!!!!! :roll:
numai strambatate si vrajba de invatat de la Dragos, pacat ca e veterinar cu dr.

D006

Din pacate nu sint nici intelectual nici miner am insa multi prieteni intelectuali dar oameni care au invatat carte pentru a obtine o diploma , nu sint insa prietenul intelectualului care si-a cumparat diploma , e o diferenta ..nui asa ?!!!

dedu

unincepator-eu de azi vara i-am tot cerut sfaturi lui Dragos si mo invatat spre bine totdeauna,nu o zis niciodata de cineva ceva rau,nu stiu dumneavoastra cine sunteti dar Dragos este si destept,are o cariera deci nu este un nimeni,un incepator.........eu unul il respect,parerea mea i ca daca aveti ceva personal cu el nu va mai dati mari si tari in clanta aici pe forum ca sa citeasca o lume intreaba cine merge la spitalul 9 si cine nu merge,mergeti la un targ apicol si acolo vorbiti frumos cu Dragos pe cand beti o cafea ce nu va convine,vorbiti ca doi oameni civilizati si gata!!!!!!!
Aici este jurnalul lui Dragos unde se posteaza ce so mai intamplat in stupina fiecaruia,face-ti o rubrica privind care este miner,intelectual,luat din spitalul 9............. :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:
Milu vad ca nu mai posteaza,acum nici Dragos,cumva urmez eu sa ma injurati pentru ca am spus adevarul?Nu mar mira,sincer,cearta face parte din gena principala a romanului.........have a nice day!!!!! :dinti:  :dinti:  :dinti:

D006

unincepator

da conjudetene distractiv bine ca nu mai e.

dedu