Jurnal apicol

Creat de D006, Ianuarie 03, 2009, 03:51:39 PM

« precedentul - următorul »

marc

Citat din: dragos2006Daca te referi la floarea soarelui , am fost in Insula.
Imi pareti cunoscut (dupa filmulet).Poate gresesc,scuze.

valter

Doctore pari mai slabut ca anul trecut. Asta de la fondurile europene. Te streseaza?
''Ia jurnalul de la pagina 1 si vei gasi filme pentru fiecare luna .
Acum eu fac comparatie intre postarile si filmele din Ianuarie 2009 si cele de acum.''
Iertarea este o virtute crestina.    Alexandre Dumas.

D006

Valtere eu si cu Laura ne-am bagat puternic in hartii ca nu mai tine !  vreau la toamna cand vin pe la tine sa fim si mai fericiti decat in 2009 atat noi cat si tu  , Miruna si Tatiana.
Oricum pana la intalnirea de la Campina sa slabesc macar 2 kg.

Kiwi Bee

Citat din: dragos2006Ia jurnalul de la pagina 1 si vei gasi filme pentru fiecare luna .
Acum eu fac comparatie intre postarile si filmele din Ianuarie 2009 si cele de acum.
Da stiu ai dreptate dar tine mult pina gasesc ceea ce ma intereseaza.Citeodata renunt si revin peste o saptamina.
Vezi si tu faci o comparatie acuma.Cit timp tine pina gasesti aici pe forum/topic toate cele in legatura cu luna "ianuarie " de anul trecut?Sa nu mai zic cu un an inainte.Ca sint multe topice.
Ideea mea nu este ca sa lucrez impotriva altor topice, ci pt. a introduce o simplicitate in gasirea/citirea/postarea despre tehnologii/tehnici ale fiecaruia dintre noi(sa presupunem ca ar contribui majoritatea dintre noi).
Ma intereseaza si tehnica altuia nu numai a ta.
Totodata nu ma intereseaza tehnici din carti ci direct de la voi(din Baragan, din diferite colturi ale Moldovei,Ardealului, etc .... sa nu mai vorbesc de Andrei din L.A. sau Obeja si Milu din Spania).
Nu ar fi fain sa vedem ce facem cu totii intro anumita luna(an de an) fara sa cautam ore in sir?Si si atunci va mai lipsi mult.
Dar asta nu inseamna ca celelalte topice vor muri.Avem nevoie de toate topicele.Sintem multi si fiecare gindeste diferit.Unii vor avea nevoie permanent de topicul "X" pe cind altii nu sau foarte rar , dar acestia vor avea nevoie de topicul "Y" des, s.a.m.d.
Ei bine, ceilalti ce zic?
numai bine

D006

Vobim cu bee-lover , administratorul , sa deschida un capitol special numit "calendar apicol " si acolo vor fi 12 topicuri respectiv unul pentru fiecare luna.  Acum depinde si cati apicultori vor achesa la aceasta initiativa  ! dar cred ca macar 10 se vor gasi.

albine

La ce pret cumparati APIFONDA???
PRETUL CEL MAI MIC.
Orice om are dreptul la libertatea opiniilor si exprimarii .De cand a murit bunicul nu m-a pacalit nimeni.

D006

Maine iti pot spune un pret exact.

D006

Ce dor mi-a fost de aceasta zi sa ma dezmortesc putin la stupi.

orbanstefan64

am fost si eu ieri in stupina din pacate au fost numai 10-11C , m am uitat la urdinise albine moarte am gasit f putine pe aici colo cite  o albina iernarea decurge bine

orbanstefan64

inca una

D006

Maine ma duc la Baicoi la nea Dobre  , aveti sa-i transmiteti ceva ?

CRISTI M

Vrem un pret de referinta la mierea din 2010 .

Kiwi Bee

Citat din: dragos2006Vobim cu bee-lover , administratorul , sa deschida un capitol special numit "calendar apicol " si acolo vor fi 12 topicuri respectiv unul pentru fiecare luna.  Acum depinde si cati apicultori vor achesa la aceasta initiativa  ! dar cred ca macar 10 se vor gasi.
E super!

D006

Domnul Dobre a inceput sa expedieze catre apicultori scrisoarea anuala privind punctul dansului de vedere in ceea ce priveste apicultura romaneasca.
  Sper ca maine sa o prezint aici in totalitate dar pana atunci as vrea sa reproduc un pasaj cu mancatoria dintre procesatori :
    "De asemenea am intrat pe relatie cu un alt mare importator de miere bio . Un asa zis  "afacerist" roman ma incondease la aceasta firma , cu stramba , ca mierea produsa de gruparea coordonata de noi , ar fi cu zahar. Va dati seama , tocmai la mierea bio !"

stefan1

Inseamna ca  e mare concurenta si intre exportatori si unii vor sa-si elimine rivalii de la 'cascaval'.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)