Jurnal apicol

Creat de D006, Ianuarie 03, 2009, 03:51:39 PM

« precedentul - următorul »

D006

Citat din: valterFii bun si pune-n buzunar un SMR. Platim la greu.
''Trebuie sa puneti mana pe o linie de matci anti-varroa.''
La ce ora aterizezi la Ramnic, vreau sa o iau personal de la dumneata-nu pe spate...
Cam tarziu mesajul.
In cateva ore sunt in aer.
La Ramnic cred ca pe la miezul nopti dar depinde de zapada.
Am mai trimes una acum cateva luni si a murit in cutie ca nu a ridicat-o nimeni.
Mai vb.

D006

Pentru a dezvolta câmpul mental, trebuie înţelese două principii ale minţii: unul este reducerea, celălalt dezvoltarea. Pentru a dezvolta câmpul mental omul trebuie să înveţe să iubească, să ajute pe alţii, şi să ofere necondiţionat; pentru a reduce câmpul mental omul ridică ziduri în jurul său, astfel devenind egoist, interesat doar de propriul câştig, şi, în cele din urmă, profund nefericit.
                                                      Swami Rama în Calea focului şi a luminii,

D006

Un pret si mai bun la bio se obtine prin stocarea unei cantitati mari de miere la producator si  comercializarea ei in lot mare . Dupa cum stiti mierea bio nu se cupajeaza deoarece trebuie sa se stie trasabilitate , astfel daca noi adunam cantitati vagonabile putem negocia cu procesatorul ca partea de procesare si depozitare sa ne revina noua deoarece tirul o va incarca de la noi si nu de la procesator.

D006

O imagine care rar se vede de la fereastra mea , iarna pe ulita.

D006

O imagine care rar se vede de la fereastra mea , iarna pe ulita.

D006

Pentru ca Janese mi-a atras atentia ca nu ma intalnesc cu apicultori , mie unul imi place sa am casa plina de stupari de cate ori am ocazia .

D006

Pe zapada au ajuns la mine AndreiRN si Prisacaru .

D006

De la +26 grade din Los Angeles la -10 grade in Rm Sarat ...

D006

Citat din: dragos2006De la +26 grade din Los Angeles la -10 grade in Rm Sarat ...
AndreiRN iti  doresc  distractie placuta alaturi  de  fam Gavrila.Grija  mare  cu  politia sa  nu-ti  ia  palaria. :rotfl:

centrifuga

Salut Dragops!
Ce-ti fac musafirii?
Andrei cred ca doarme,ca el e pe alt fus orar! la el acum e ora 6 dimineata!
E tare Prisecaru daca a ajun la Ramnic pe vremea asta!

milu56

Cred ca o sa ii fac o vizita domnului Dragos,daca asa cu caldura primeste stuparii,consider un gest frumos din partea dansului.

prisecarul

Citat din: centrifugaSalut Dragos!
Ce-ti fac musafirii?
Andrei cred ca doarme,ca el e pe alt fus orar! la el acum e ora 6 dimineata!
E tare Prisecaru daca a ajun la Ramnic pe vremea asta!
de la dragos am plecat spre galati, apoi eu am plecat la bucuresti, unde am ajuns acum vreo ora!
cat espre drumul de azinoapte?
nu doresc la numeni sa faca asemenea drum!
dupa o noapte de nesomn si incertitudini, am ajuns la ramnicu sarat, unde am fost primiti cu o asemenea caldura sufleteasca de familia GAVRILA, incat toata oboseala acumulata peste noapte, a disparut, eu parcurgand in conditii deosebit de grele peste 550 km.
inca odata multumirile mele pentru familia GAVRILA!   
:hi:  :hi:  :hi:  :hi:  :hi:  :hi:  :hi:  :hi:  :hi:  :hi:  :hi:  :hi:  :hi:  :hi:  :hi:
Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti ...nu de teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le!

D006

Este o iarna de vis la stupi !

D006

Zapada din belsug

Bătrânul

Oare cit timp trebuie unui om sa se obisnuiasca "a traii fara radacini" ??? Sau depinde si de individ ???  :wink2: Aici este secretul prosperitatii Americii . Este locuit de oameni puternici care nu mai avea nimic de pierdut si a pus totul pe o " patrie noua cu o foaie noua " !!!!!!!!!!! :hi:  :hi:  :hi: