Jurnal apicol

Creat de D006, Ianuarie 03, 2009, 03:51:39 PM

« precedentul - următorul »

D006

Pacat ca afara ploua pentru ca sunt foarte multe standuri in parc pe foarte multe tematici.

D006

si cand ma gandesc ca ieri faceam baie in mediterana

D006

Nea Nicu Damian  chiar daca are o varsta pe care nu o arata este intr-o conditie fizica de invidiat.   :wink:

D006

Valter s-a dat cu ungurii  :rotfl:

D006

Miscare  mare la standurile romanesti .

milu56

Domnu Dragos sper sa nu te superi am dat nr.de telefon la un baiat care lucreaza la un apicultor francez,maine vine la targ si o sa ta sune.
Cu respect

Bătrânul

Acum daca Dragos este plecat eu cu cine schimb cartofii pe struguri si cind pot veni???? :sad:

Bătrânul

Jos cu ciocoii excursionisti ! Sa traim NOI cei saracii ! :rotfl:  :rotfl:  :hi:

D006

Ura , Ura , Ura !!!  acum am sosit din croaziera pe Mediterana  :hi:

D006

La expozitia Apimondia Romania a avut o prezenta consistenta .

D006

Miere diversificata

D006

multi romani si vreau sa nu uit de prezenta deosebita a standului ICDA - Bucuresti unde audienta a fost maxima .  Doamna Cristina Mateescu si domnul Petru Morar au avut grija ca totul sa fie OK.

D006

D006

Citat din: dragos2006La expozitia Apimondia Romania a avut o prezenta consistenta .
sunt curios de unde au scos cifrele astea. cred ca au ramas de la cincinalele lui ceausescu. iar cu media asta de nici 18 kg/fam ne facem de cacao. sper sa nu aiba nimeni curiozitatea sa faca calculul.

milu56

Nu e chiar asa,si in Romania mai sunt apicultori si orcum Romania e vizata de intreaga europa,sa avem un pic de rabdare.