Jurnal apicol

Creat de D006, Ianuarie 03, 2009, 03:51:39 PM

« precedentul - următorul »

D006

LA  MULTI  ANI! SI  INDEPLINIREA  TUTUROR  DORINTELOR.
:hi:  :hi:

bucovineanu

La multi ani si multa sanatate, cu ocazia zilei de nastere!

crombra

La multi ani Dragos si numai sanatate maxima si bucurie Iti doresc.
Mierea e dulce :)  :) dar cu cata  truda amara se scoate :sad: :sad:.

http://crombra.sunphoto.ro/

D006

MUltumesc din suflet si sanatate multa !
  Sper ca intr-o zi noi familia de pe APIARDEAL  sa ne intalnim la aceiasi masa si sa ne bucuram de darul prieteniei !
PS . pe seara voi face un filmulet  !

D006

[youtube=600,480]http://www.youtube.com/v/_Gsp7z-9zso[/youtube]
pt  Dragos .

bee_lover

La multi ani si multa fericire!

D006

La Multi Ani, sanatate si tot ce-ti doresti, sa ai parte de ce-i mai frumos in viata, sa fii iubit si sa iubesti

D006

La multi ani si multa sanatate :hi:

D006

Happy Birthday from across the oceans.

filip

La multi ani,sa fii fericit alaturi de cei dragi!
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

Nikolas

La multi ani si tot ce-ti doresti !

crisbee

la multi ani sanatate multa si familii puternice! :hi:

stefan1

La multi ani, cu sanatate!
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

D006

Inca odata va multumesc pentru urari , numai bine si sanatate !
  Stefanel a facut si un filmulet :
[youtube=600,480]http://www.youtube.com/v/9e1kR3uTvdU[/youtube]

D006

Cand un om isi aniverseaza ziua de nastere este si un moment de bilant al realizarilor sale . Eu in fiecare an imi propun un plan si apoi fac bilantul iar datorita gandirii pozitive imi indeplinesc tintele propuse.  Acum ca am trecut de 35 ani , se considera conform legilor ca nu ma mai incadrez la tineri ... dar eu simt sa tot tanar sunt si incerc noi provocari ale vietii. Dumnezeu mi-a ajutat si tot ce mi-am propus s-a indeplinit si daca ai credinta totul va merge bine.
             Sansa mea in tot ce am facut pana acum se numeste Laura Gavrila , scumpa mea sotie care este alaturi de mine in tot ceea ce fac si mai mult decat atat : un sprijn permanent , o persoana pe care te poti baza. Un gand bun  trebuie sa adresez si copiilor mei Stefan si George  care chiar daca sunt inca mici tot merg cu mine la stupi. si sper ca intr-o zi sa se "contamineze" si ei cu virusul apiculturii.
            Tot ieri s-au implinit 6 luni de cand am deschis pe  APIARDEAL topicul JURNAL APICOL , in ianuarie am plecat la un nou drum dupa un moment dificil - nickul Dragos2006 a fost trecut pe lista neagra pe celalalt forum - si mi-am propus sa postez aproape zilnic pe acest forum . Cand am deschis jurnalul am crezut ca voi fi si cel care il scrie dar  si singurul care il citeste si nu vor fi oameni interesati de acest topic . Dar timpul m-a contrazis , in scurt timp jurnalul a devenit cel mai audiat topic cu profil apicol inregistrand in doar 6 luni peste 38000 de vizionari cu o medie de peste 200 vizionari pe zi . Daca am reusit sa atrag atati oameni cred eu ca am avut si ceva de prezentat si voi incerca pe viitor sa indrept unele neajunsuri inerente oricarui inceput. Sper ca pe viitor , acum ca am ceva experienta , sa nu mai raspund la provocari si sa nu mai fac aluzii rautaciase la adresa nimanui indiferent cat as fi de provocat .  Trebuie sa invatam sa trecem peste animozitatile personale si sa construim un proiect benefic pentru apicultura.
            Va multumesc pentru atentia pe care mi-o acordati si sper sa nu va dezamagesc pe viitor !

:hi:  :hi:  :hi:  :hi:  :hi:  :hi:  :hi:  :hi:  :hi:  :hi:  :hi:  :hi:  :hi: