Jurnal apicol

Creat de D006, Ianuarie 03, 2009, 03:51:39 PM

« precedentul - următorul »

Nikolas

La multi ani, sanatate, fericire si tot ce va doriti !

gudas valentin

LA MULTI ANI!!! Implinirea tuturor dorintelor doamnei Laura.
Suntem saraci,dar nu suntem prosti.
http://valigudas.sunphoto.ro/Albinute_harnicute_2011

PricopArthur

Tot ce va dorti si LA MULTI ANI!
Miere multă şi inimă curată!

ALBINUTA

La multi ani, doamna!

Bătrânul

Si eu !  Si eu ! Sarut mina DOAMNA LAURA :hi:  :hi:

D006

Va multumesc foarte mult pentru urari. N-am stiut ca am atat de multi prieteni! M-ati impresionat foarte mult si va doresc multa sanatate, bucurii si fericire alaturi de cei dragi, si binenteles LA MULTI ANI!

filip

La multi ani!
Va doresc tot binele din lume dumneavoastra si celor dragi!
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

D006

La multi ani!!!!!
sanatate, fericire si numai impliniri

bucovineanu

LA MULTI ANI si multa sanatate.

CRISTI M

Mai bine mai tarziu decat niciodata .
  LA MULTI ANI !

D006

pai da aflai și eu
MULTA SANATATE ȘI UN CALDUROS LA MULTI ANI

D006

Si eu trebuie sa va multumesc pentru urarile adresate sotiei mele ! am fost profund impresionat de atatea urari , sper ca si de ziua mea sa fie la fel ! :razz:  :razz:  :razz:
  Dar sa trecem la treaba ! la fa(i)n nu este mare branza , astept teiul si floarea soarelui . Azi am fost la Buzau pentru a depune dosarul de subventie pe familiile de albine si doamana de acolo mi-a lasat sa inteleg ca lumea trebuie sa se grabeasca pt. ca prin August vor apare problemele cu banii.
  Deja recesiunea este peste noi , ne asteapta vremuri grele , Cum combatem aceasta stare negativa ?

D006

Lasa  doctore  nu  te  plinge  matale  de  recesiune.Din  cauza  secetei  nu  cred  ca  o  sa  mai  iasa ceva  miere.Acelasi  lucru  si  pe  aici.

filip

Citat din: dragos2006Si eu trebuie sa va multumesc pentru urarile adresate sotiei mele ! am fost profund impresionat de atatea urari , sper ca si de ziua mea sa fie la fel ! :razz:  :razz:  :razz:
  Dar sa trecem la treaba ! la fa(i)n nu este mare branza , astept teiul si floarea soarelui . Azi am fost la Buzau pentru a depune dosarul de subventie pe familiile de albine si doamana de acolo mi-a lasat sa inteleg ca lumea trebuie sa se grabeasca pt. ca prin August vor apare problemele cu banii.
  Deja recesiunea este peste noi , ne asteapta vremuri grele , Cum combatem aceasta stare negativa ?
Eu am hotarat nu dau nici un kg de miere de salcam la procesatori.
In rest sa vad ce mai scot
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

D006

Pentru ca acum ceva timp au fost scrise minciuni grosolane la adresa mea , mai exact ca stupii mei ar fi infectati cu o boala contagioasa , am fotografiat cererea de subventie cu stampila directiei sanitar - veterinare conform careia stupina mea este sub control si fara boli contagioase.