merita vazut...daca va plictisiti

Creat de bee_lover, Octombrie 16, 2007, 02:04:33 AM

« precedentul - următorul »

bee_lover

Citat din: pharaonu75 din Ianuarie 07, 2013, 07:42:42 PM
Pe mine de ce nu m-ai dus pe acolo cand am fost la tine? =)) =)) =))
Probabil ca era inchis drumul din cauza ca era cam agitata tarnava mare.  =)) :rotfl:

apivasmob

Sanatate tuturor apicultorilor

apivasmob

antiopa din ardeal

Fara cuvinte!! Nu stiu cum a reusit asa ceva, nu inteleg ce vorbesc dar cred ca albina din Europa nu face decat f rar asa ceva si sa ai 5 familii fara cutie (in aceeasi incapere) este un miracol.

stefan1

Eu cred ca au marcat locu cu substanta de matca, iar roii i-a adus in cutii sau cosnite fixate de tavan cu gura in sus. Dupa ce au inceput sa creasca faguri si s-au fecundat matcile, cosnita se putea lua ca albinele nu mai paraseau locul. Eu totusi nu stiu cum albinele nu-s derutate de atatea geamuri si stiu pe unde sa iasa din incapere, dar probabil pentru inceput erau acoperite geamurile cu exceptia celui pe unde ieseau albinele. E interesant si ce orientare au fagurii. Vad ca nu este numai o directie de crestere, dar totusi este o directie dominanta.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

Kiwi Bee

Nu stiu de ce dar mie mia dat impresia ca ar fi iesire prin tavan. Oare??? (posibil daca ar fi near fi artat si iesirea dar....)

jenica67

Na acum cum explicam, ca la astia nu apare furtisag ?
Ar fi simplu, daca nu ar fi asa de complicat, sau ne pare numai noua ?

mape 48-petru manea

apivasmob

pharaonu75

O albina primitiva, conservata in rasina.
In clip se spune ca albinele au inceput sa apara pe Terra in urma cu aproximativ 100 milioane de ani!

Ancient Bee Trapped in Amber - How to Grow a Planet - Episode 2 - BBC Two
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

MariusApicultura

O reclama la CEC cu albinute  :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz:  ----  :1978   :hi: :hi: :hi:
Reclama CEC (1978)
Istoria isi bate joc de cei care nu o cunosc, repetandu-se!!! 
Insulta e declaraţia înfrângerii!!

Kiwi Bee

Citat din: pharaonu75 din Ianuarie 16, 2013, 08:53:23 AM
O albina primitiva, conservata in rasina.
In clip se spune ca albinele au inceput sa apara pe Terra in urma cu aproximativ 100 milioane de ani!

Ancient Bee Trapped in Amber - How to Grow a Planet - Episode 2 - BBC Two

Eu cred ca le cam umfla gagiul - vorbeste de 120 de miliarde de ani

Kiwi Bee

Obombo

Noroaiele sunt ca in Romania, nici o diferenta  :rotfl: