Pozele mele

Creat de Cristian IONITA, Octombrie 14, 2007, 03:09:01 AM

« precedentul - următorul »

Cristian IONITA

traseu

Cristian IONITA

probleme
noroc ca eram doar in vizita si nu sa ridic albinele
de acolo am iesit doar tras de tractor

Cristian IONITA

"idilica" situatia   :smile:

Cristian IONITA

finuta
era in perioada capsiunilor

Cristian IONITA

livada

Cristian IONITA

he, he

Cristian IONITA

paznicul de nadejde

D006

Dle Cristian IONITA,
Sinteti fericit ca aveti stupi linga dumneavoasta in gradina(?).Eu trebuie sa merg 65 km sa-i vad.Cred ca am sa tin iar 2 stupi pe balcon.Inveti atitea cind ii ai linga tine.
Cu stima
Ps Leul dv imi place.

pngflorin

FRUMOASE FOTO, CRED DIN TOATE INIMA CA ATUNCI CAND TOATA FAMILIA PARTICIPA LA INTRTINEREA ALBINELOR, ESTE MAI MULT DECAT BINE, ATAT PT ALBINE CAT SI PENTRU ARMONIA CUPLULUI, VANATORII STIU CE VREAU SA SPUN...
:hi:

pngflorin

D. Drone, ati glumit s-au chiar tineti albine pe balcon? La ce etaj? Nu sunt stresate de viata nebuna de la oras. Chiar dv ati postat vis a vis de stres la albine.Vecini ce parere au?
Chiar sunt curios de raspuns .
Cu stima,
Florin.
:hi:

D006

Dle pngflorin,
Nu glumesc . Am tinnut stupi pe balcom in 2 rinduri.Odata 5 familii iar odata un roi prins.Locuiesc la et 4,oras de 200000 de locuitori,in linie dreapta pina la Primarie 200 m. Nu am avut nici o treaba,nici cu vecinii,intr-un cuvint cu nimeni.Mincare aveau in centrul orasului exista f mult tei ,apoi sofora,aveau ce sa manince.S-a facut un studiu in urma cu un an si s-au constat o gramada de lucruri iata unde gasesti rezultatele: http://citybees.blogspot.com/
Cu stima

pngflorin

Daca i-mi permiteti, de unde sunte-ti ?
Eu sunt din Odobesti, Vrancea. :hi:

Cristian IONITA

Citat din: drone1952Dle Cristian IONITA,
Sinteti fericit ca aveti stupi linga dumneavoasta in gradina(?).Eu trebuie sa merg 65 km sa-i vad.Cred ca am sa tin iar 2 stupi pe balcon.Inveti atitea cind ii ai linga tine.
Cu stima
Ps Leul dv imi place.
din pacate eu nu locuiesc permanent acolo unde tin stupii
eu locuiesc in Bucuresti iar stupi sunt in comuna Ileana la cca 50 Km
stupi in balcon??? banuiesc ca locuiti intr-un oras mai mic si la un etaj inferior (maxim 2)
Leu-ul ... e de fapt leuta .... si o cheama Puf ... ca si noi initial il incadrasem gresit dar ... a tinut mortis sa dezminta treaba asta asa ca ... a facut pui

D006

Dle Cristian IONITA,
Localitatea se numeste City of Arad locuiesc la et 4.Eu am invata mul fiind alaturi de ei. Si eu am avut o multime de lei dar, dupa ce ii rapalesc(regionalism ptr a pune in forma) mai fac si pui, apoi satenii ii fara ptr casa lor sau ii calca masina.Ultimul mohican e o mohicana dar jerpelita rau in aceste 2 zile cit am fost acolo am haranit-o si s-a mai intremat.Sa vad Vinerea viitoare.
Cu stima

D006

Dle Costi IONITA,
Mai am o prietena statornica care daca nu ies din remorca(dormitor) incepe sa zburde pe acoperisul de tabla al vagonului pina ies afara. Si eu o fentez,bat 2 pietre si ea crede ca-s nuci sa vezi cum vine.Nu ma lasa sa pun mina pe ea,dar urca pe masa,maninca piine si vorbesc cu ea.Ma mir ca sta cu mine ca nu am nuc asa ca nu vad de ce vine la mine.
Cu stima