Poze Lulachy

Creat de Lulachy, Octombrie 06, 2007, 05:17:47 PM

« precedentul - următorul »

D006

p2

D006

p3

D006

p4

D006

Sarbatorile de Craciun sa le petreceti cu bucurie alaturi de cei dragi, iar Noul An sa va intre in casa numai cu ganduri bune, sanatate, putere de munca si impliniri.
      Craciun Fericit !
             si 
       La multi ani !

maximus

Citat din: lulachyp4
foarte tare!
  poti sa ne dai si noua reteta de peste afumat?

D006

Pestii se curata si se spala in apa rece.
Sararea se face numai in cavitatea abdominala, se pun apoi intr-un vas si se lasa pana a doua zi, timp in care se formeaza o saramura rezultata din extragerea apei din corp.
Pestii se scot din saramura, se agata in carlige trecute prin capete si se lasa la uscat cateva ore.
Afumarea se face timp de 3-4 ore .
Pofta buna!

D006

Dle lulachy,
Mi-ai stricat bunatate de vis de pescar. Dumneata ai prins pesti? Sper ca nu cu metode neortodoxe. Frumos. Am notat.
Cu stima

D006

Dlor,
Sper ca il cunoasteti pe criminalul din film.Cu ii spuneti cind va deranjeaza?
http://www.sharkle.com/video/234113/

D006

D-le drone,
"balta" mea este Interex-ul. Pentru criminalul din film recomand tot peste (un cap). Dupa o ora se aduna mai ceva ca la "tutunul dauneaza grav sanatatii"
Cu stima

stefan1

Imi era dor de pozele tale de o calitate deosebita.
Mai sus este o capcana de vespe? Foarte ingenioasa! Cum le scoti din capcana?
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

D006

Pe la partea superioara a capcanei, unde se afla un capacel cu carligul pt. momeala. Chiar daca pare mic, clatinand-o de cateva ori cad toate.
Modelul de mai jos este folosit de americani in fiecare curte pentru a proteja copii.

D006

Ca si aceasta...

balasbebe

Eu cred ca acest model, este pentru a prinde albinele, si mai putin pe viespi. Se imita o floare, care are si nectar. Este doar o parere. Pozele de altfel, sunt binevenite.

D006

balasbebe

Eu nu am zis ca sunt impotriva unui obiect facut  pentru ceva anume. eu doar mi-am dat cu parerea. Asa a fost prima impresie. Nu am avut decat o parere personala, si nimic mai mult.
  Asa este, facuta in scop comercial, sa justifice pretul. La noi , cel putin eu pun doar o simpla sticla, fara dop, doar cu sirop. Viespii intra si ies, si punini mai si mor, fiind obositi sa gaseasca gaura. Vor fi mai repede atrasi de sirop, si in final, tot vor ramane in sticla.  Pentru mai multa siguranta, se adauga si putin otet.