Poze Lulachy

Creat de Lulachy, Octombrie 06, 2007, 05:17:47 PM

« precedentul - următorul »

D006

p7

D006

p8

D006

p9

D006

p10

D006

ce aparat folosesti ?
foto sunt de o claritate nemaipomenita.

D006

Este o camera de la FujiFilm (FinePix S5700) ce lucreaza in modul super-macro cu o distanta focala de la 10 mm.

D006

Octombrie

D006

p2

D006

p3

D006

p4

balasbebe

Citat din: lulachyOctombrie
Ce ai pus intre rame. Stiu ca este tratamentul pentru albine, dar este cumparat, sau o reteta proprie?
Eu chiar langa peretele stupului, pun o rama mai nou cladita, sa nu stea albinele pe ea. Au tendinta sa stea, deoarece este mai cald, dar iarna, pot sa moara prea multe in aceea zona. Nu se mai pot deplasa, decat daca se practica un orificiu, pentru comunicare.

D006

Este vorba de VAROSTOP al firmei PRIMAVET din Bulgaria comercializat in tara de APINATURA
INDICATII: in combaterea si profilaxia varoozelor
SUBSTANTA ACTIVA: flumetrin (un piretroid cu inalta actiune acaricida)
ACTIUNE: paralizeaza sistemul nervos al parazitilor si contribuie la scaderea rapida a numarului acestora !
S-a demonstrat ca eficienta VAROSTOP atinge 98% in cea de a 35-a zi de tratament !
PREZENTARE: benzi subtiri din lemn, impregnate cu substanta activa, gaurite la un capat pentru a putea fi agatate si coborate intre rame. Fiecare banda contine 3,6 mg de flumetrin.
ADMINISTRARE: desigur in functie de puterea familiilor, 1-2 benzi pana la maximum 3-4 benzi (la familiile f. puternice). Benzile se mentin in stup cel putin 35 de zile, dar nu mai mult de 6 saptamani ! Se scot din ambalaj doar inainte de folosire si se agata intre ramele centrale ale familiei de albine.
PRET: 14,00 lei cutia cu 10 benzi, pentru aproximativ 3 - 5 familii.

D006

daca sunt bune merita
eu am luat anul asta pentru prima data mavrilor dar nu am fost multumit de el, poate la anul incerc si cu VAROSTOP

bee_lover

D006

Citat din: lulachyp18
Ai primit delegare la copyright?