• Welcome to Forum discuții Apiardeal. Please login or sign up.
 

Poze stupina din BUCOVINA

Creat de bucovineanu, Martie 09, 2008, 11:36:52 p.m.

« precedentul - următorul »

tassevasi

 Suprafata  de contact  cu  ceara (fagurele )  este  tot  din  brton  ori  alte  materiale , daca primeste  comenzi  si un pret  estimativ m-ar intersa .

bucovineanu

Este in totalitate din beton si placile sunt  facute dintr-o singura turnare. Asa cum am spus cea veche are mai mult de 20 de ani si am turnat cu ea multe zeci de mii de foi si inca poate fi folosita.
Momentan e foarte ocupat cu alte lucrari, dar o sa mai faca si alte prese. Despre pret nu pot spune nimic deocamdata. Eu inca nu am platit-o, mi-a dat-o sa vad daca isi face treaba.

romikele

Sunt mai mulți stupari interesați, nu ar fi rău să se gândească la un preț și să-și facă timp pentru a mai executa câteva bucăți.
Cel puțin două ar avea clienți imediat. :wink2:

nicu68

si pe mine m-ar interesa una,sa ne ti la curent nea bucovineanu

Ionut Ursachi

Va salut domnule Vasile ! Incerc sa iau legatura cu dvs ..dar nu am primit nici un raspuns de la dvs . Imi puteti trimite un mesaj cu nr dvs de telefon ?
"O, nebune om pana cand te vei afunda  si ca o albina vei aduna bogatia ta , care degrab va pieri ca praful si cenusa ? Ci cauta mai vartos imparatia lui Dumnezeu ."
    Multa sanatate si respect !

Porfy66

Ar fi foarte multi interesati. Foarte interesat sunt si eu!

Gemma

Citat din: bucovineanu din Aprilie 10, 2018, 11:53:30 a.m.
Un filmulet despre iernarea reginelor in nuclee de imperechere
https://www.youtube.com/watch?v=_HlQFuy8zH0
As dori sa arat reginele in cauza .Le -am cumparat in primavara de la d-nul Bucovineanu , am facut roiuri cu ele, si ca de obicei, a fost cea mai buna alegere. Toate au fost acceptate si roiurile s-au dezvoltat extraordinar.Am extras poliflora iar acum i -am mutat la limba mielului.Sunt foarte multumit de dezvoltarea familiilor si de productia de miere.
In ultimii ani refuz sa lucrez cu alte regine decat cele de la d-nul Bucovineanu.Am avut la dispozitie ,si deci si lucrat cu alte  regine, unele chiar cu pedigree, dar cantarul din stupina nu minte.

Gemma


Gemma


Gemma


un OM

Presa este interesanta. Chiar m-ar interesa una!

bucovineanu

Multi apicultori sunt interesati de presa. Din pacate e destul de greu de realizat.  Oricum, se lucreaza si o sa va tin la curent.

dan sebastian

Daca mai aveti noutati despre presa, sunt interesat si eu. Multumesc !
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

bucovineanu

Da, meseriasul respectiv a mai facut cateva. Mai multe informatii la telefon. Telefonul meu 0746698290.

bucovineanu

Ofer gratuit cateva regine din 2018. Daca cineva are nevoie sa schimbe o regina batrana sau necorespunzatoare, il rog sa-mi trimita MP cu adresa sau sa ma contacteze la telefon.