Poze stupina din BUCOVINA

Creat de bucovineanu, Martie 09, 2008, 08:36:52 PM

« precedentul - următorul »

tassevasi

Va urez  LA MULTI ANI ! d-l Bucovineanu , multa  sanatate , fericire  dvs  cit si familiei .
  Numai bine  :hi:

codrin br

aditza_71

Porfy66

La multi ani, domnule Vasile! 
: sampanie:
:hi: :hi: :hi:

Ignatov Andrei

bucovineanu

Va multumesc si sa va dea Domnul numai sanatate si belsug in noul an.

iulian61

istodorescu vasile

vad ca a trecut cam mult de cind nu s-a mai scris nimic pe aici. datorita timpului care nu prea imi permite sa zabovesc mult in fata monitorului, nu am stiut pina acum despre acest subiect.este interesant si bazat pe realitati expuse in aceste pagini de catre un apicultor cu vaste cunostinte in albinarit.

dan sebastian

Cred ca are zapada mai mare ca la tine.
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

bucovineanu

Nu, nu e foarte multa zapada. Astazi a nins un pic dar mai mult a fost lapovita. Nu a prins pe sol deoarece pamantul era cald de zilele trecute.
Este inflorit alunul, dar albinele au adus ceva polen numai luni. Acum e destul de rece. Pana acum nu am familii pierdute. Au supravietuit inclusiv roiurile pe 1-2 rame cu regine de rezerva. Astept sa se incalzeasca vremea sa vad cum stau cu mancarea. Asta dupa 20 martie.

bucovineanu

In sfarsit a venit primavara si in Bucovina. Ieri albinele au adus polen din plin.

bucovineanu

Si o poza cu nepotii:

G. Iulian

Îți urez Paște fericit nea Vasile, să te bucuri de sărbători alături de cei dragi

ionel07196555

Paste fericit.
Multumesc pentru sfaturi care sint punctuale pe subiect .
Nepotii.
Sa va traiasca sa va bucurati de ei.

tuturicius

Paste fericit! Sa va traiasca nepotii iar iepurasul sa va aduca multa sanatate!