Foto Andrei

Creat de dragos2006, Mai 07, 2009, 12:38:22 PM

« precedentul - următorul »

D006

La hotel

D006

De pe balcon

D006

Stupii

D006

Fagure

milu56

milu56

Doi faguri:

D006

Trei

D006

D006

Citat din: abejaNebun  americanu! :rotfl:
tu ol cunosti personal pe milu ca eu cam am o suspiciune ......... ca nimeni nu il cunoaste.

stefan1

Andrei, ai rame Dadant? Imi par putin mai inguste, dar mai late ca la ME. Nu prea vad la ei insarmare! Altfel miere frumoasa. Cand o extragi? La voi cred ca perioada urmatoare, cu temperaturi ceva mai scazute si poate cu ceva mai multa umezeala, cred ca este mai favorabila pentru albine decat canicula verii.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

D006

Citat din: AndreiRNTrei
Hai ma, nu pluseaza nimeni ?  :smile:

D006

Citat din: americanu'
Citat din: AndreiRN
Trei
Hai ma, nu pluseaza nimeni ?  :smile:
Astept.
Ca am 18 rame asa.
:rotfl:
Ai mai am de scos.

D006

Citat din: stefan1
Andrei, ai rame Dadant? Imi par putin mai inguste, dar mai late ca la ME. Nu prea vad la ei insarmare! Altfel miere frumoasa. Cand o extragi? La voi cred ca perioada urmatoare, cu temperaturi ceva mai scazute si poate cu ceva mai multa umezeala, cred ca este mai favorabila pentru albine decat canicula verii.
Aici standardul este Longstroth sau cum se scrie.
Grele rau si asa cum sunt ca inca nu am folosit cutii de 1/2.
Da, curand incepe un nou sezon de nectar.
In oras este in floare un arbore cu flori multe si galbene pe care albinele sunt gramada si este in boboc Brazilian Pepper Tree care produce mult nectar de doua ori pe an. Deja a inceput sa apara dimineata o roua suficienta sa ude asfaltul dar o ploaie va trezi vegetatia superb.
Acum inca mai fac roiuri si ce e necapacit le dau si lor dar o sa am vreo 20 - 25 capacite.
Am cativa clienti care tot vor fagure si o sa tai si o sa pun in cutii asa cum este si chiar o sa incerc sa le vand un fagure intreg cu $25.
Eu prefer sa mananc direct cu fagure.

D006

Citat din: AndreiRN
Citat din: abejaNebun  americanu! :rotfl:
tu ol cunosti personal pe milu ca eu cam am o suspiciune ......... ca nimeni nu il cunoaste.
Nu-l cunosc ,as  pune  patru  rame dar  am  stupina  cam  departe  de  casa. :rotfl:

D006

Citat din: abejaas  pune  patru  rame dar  am  stupina  cam  departe  de  casa. :rotfl:
Ma abeja, daca nu ai 4, cere imprumut si da cu "sec" macar. :rotfl:
Eu unu, am "mana moarta".     :limba: