foto Gore

Creat de gore, Februarie 11, 2009, 10:13:39 PM

« precedentul - următorul »

gore

caracteristici
A gresi este omeneste...totusi, a da vina pe altul este si mai omeneste."Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun. Intai trebuie sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun." -- W. Edwards Deming

bucovineanu

Vad ca aerul cald generat este intre 350 si 600 grade. La aceasta temperatura ceara nu numai ca se topeste, ci sigur ia foc.

gore

nu e chia aşa, temperatura este cea din interiorul pistolului, unde sunt rezistenţele(ca la uscătorul de păr). Dacă aţi văzut filmuleţul nemţilor cu acest procedeu, topirea la o distanţă de 20-30 cm de ramă nu produce niciun fel de stricăciuni. La ramă, pentru topirea cerii trebuie o temp. de 50 grade, iar la dist. de 20 cm prin testarea pe care am făcut-o pe mână, deocamdată, temperatura nu este mare.
Voi posta un filmuleţ când voi merge la ţară.
A gresi este omeneste...totusi, a da vina pe altul este si mai omeneste."Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun. Intai trebuie sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun." -- W. Edwards Deming

viorel_v2000

Citat din: goreAm achiziţionat un pistol cu aer cald de la Bricostor, preţul 40 lei,....
40 sau 400?
Il puteti incerca si pe o rama de la rezerva, pe care sa o dati dupa diafragma la stimulare.
Sunt curios sa ne spuneti concluziile.

gore

Am să încerc chiar măine dacă mă duc la ţară. Preţ 39,99 lei

dan

Da ar fi o idee acest aparat se foloseste la deslipit procesoare sau piese tip SMD daca e la pret de 40 de lei e de aproape unica folosinta adica descapacirea catorva  rame doua sau trei eu folosesc sonda speciala cu reglaj electronic de temperatura idem jet aer la care am surpriza sa se mai duca rezistenta pe care al folosesc zilnic in domeniul electronicii dar ideea e ca mierea care e in spatele cerii trebuie adusa la temperatura cerii ca aceasta sa fie topita plus de asta ceara care ne trebuie pt foite o pierdem stim cu toti ca ceara care iasa din descapacit e de calitate si iasa ff bine cantitativ.

gore

Am încercat , merge perfect, ceara (căpăceala) se aduna la marginea acesteia, astfel că mierea va curge perfect. Totul e să nu ţin pistolul într-un loc, pt. că încep să se topească celulele.

D006

Citat din: danDa ar fi o idee acest aparat se foloseste la deslipit procesoare sau piese tip SMD daca e la pret de 40 de lei e de aproape unica folosinta adica descapacirea catorva  rame doua sau trei eu folosesc sonda speciala cu reglaj electronic de temperatura idem jet aer la care am surpriza sa se mai duca rezistenta pe care al folosesc zilnic in domeniul electronicii dar ideea e ca mierea care e in spatele cerii trebuie adusa la temperatura cerii ca aceasta sa fie topita plus de asta ceara care ne trebuie pt foite o pierdem stim cu toti ca ceara care iasa din descapacit e de calitate si iasa ff bine cantitativ.
PS : Sunt sigur ca stiti ce sunt SMD-urile.
Vi le pot modifica aproape gratuit in bordul masinii dumneavostra.

dan

E plina lumea de paraziti ca tine dar daca tot nu vii cu o sugestie pro sau contra in binele celor care sunt pe aici lasa i in pace sau cauta ti cercul tau asemenea tie sau ehh da asa te simti in largul tau cand poti face rau nu bine.De fapt daca am gandi toti la fel ne am plictisii mai trebuie si uscaturi.

gore

Astăzi 26.02 la 11 grade un zbor de curăţire bun, albinele au ieşit afară, au început curăţenia în stup şi s-au învăţat cu noua locaţie, de fapt e tot aceea , dar le-am mutat săptămâna trecută de la o margine a grădinii înspre cealaltă în ordinea numerelor de pe stupi, deoarece nu erau aşezaţi aşa.

gore

mai am stupi în spatele meu dar nu i-am pozat, acum familiile

gore

x

gore

x

gore

x

gore

agitaţie pt că le-am pus podişorul,