• Welcome to Forum discuții Apiardeal. Please login or sign up.
 

propunere

Creat de bee_lover, Octombrie 13, 2007, 10:32:08 p.m.

« precedentul - următorul »

bee_lover

Cine doreste sa isi puna id de messenger cum e la mine,pentru o mai usoara conversare cu colegii sa imi trimita un mesaj privat.Plus,cu metoda asta puteti vorbi pe messenger chiar si daca nu aveti instalat pe calculator.Un alt plus e ca puteti vedea daca cineva e online sau nu chiar si daca nu e pe forum.
            Cu stima bee_lover

D006

Dle bee_lover,
Socot interesant si util creere unei rubrici de stuparit Bio sau natura cum vreti sa-i spuneti.Contrar parerilor cred ca este de viitor acest stuparit natural.
Cu stima

D006

Dle Administrator,
postare din ciclul "Cum sa-mi supar prieteni"
Nu credeti ca ar fi in favoarea apropierii intre noi sa ne scriem fiecare data nasterii asa ca sa stie toti si daca vor sa fie afisata in josul paginii de start (aceea cu toate rubricile) de genul "Asta ii sabatorim pe drone1952 si bee_lover"
Ce ziceti? E greu,cer prea mult, sinteti de acord tineri user-i?
Nu se poate vedea daca e cineva pe forum prin aprinderea unui beculet verde care inseamna ca este cineva pe forum? E mult de lucru? Asa nu voi mai forta pe forum ca prost'in gara.
Nu se poate sa fii delogat automat dupa 5 minute, spre exemplu,daca nu ai browser-it forumul?Asta numai ptr ca am stin calculatorul si dupa cam 2 ore uitindu-ma la un prieten le calculator eram logat.Cred ca e necesar.
Cu stima

D006

Seara cind mai stau la calculator si mai intru pe forum trebuie sa ma loghez cam de 2-3 ori pe ora  ..nu stiu de ce sunt delogat dupa max 20-30 de minute...poate din setarile de la  profil sau net-ul mai cade...

D006

Helo Adm . Rugamintea mea ar fi daca se pot elimina subiecte mai vechi , sau care nu fac obiectul discutiilor pentru o mai usoara navigare sau pur si simplu pentru curatenie  ....

PricopArthur

De regula, subiectele mai vechi raman undeva in urma. De multe ori le reiau pentru improspatarea unor cunostiinte.
Bineintales, decizia admin face legea.
Miere multă şi inimă curată!

bee_lover

Legea o facem impreuna,eu le sterg cu placere dar poate mai apar unii care ar putea invata din ele.Care le credeti ca is depasite numa spuneti si le voi rezolva in cel mai scurt timp.

viorel_v2000

Parerea mea ca TOATE subiectele trebuie sa ramana. Cei noi veniti pot sa le parcurga, daca vor. Eu poate nu dau atentie unui subiect anul acesta, dar la anul s=ar putea sa ma hotarasc sa strang polen de exemplu sau orice altceva, imi amintesc ca s-a scris ceva referitor la asta si caut. Sunt ff multe motive pentru care subiectele trebuie sa ramana. Este usor de sters, este mai greu de pus la loc.
Poate numai subiectele cu vanzari si cumparari dupa ce trece sezonul...
Pentru cei care urmaresc in mod constant forumul, pot sa dea pe "Posatari de la ultima vizita" si in felul asta pot urmarii mult mai usor subiectele
VV

stefan1

Si eu cred ca trebuie sa ramana postarile cat ar fi de vechi. Cum uneori citesc o carte sau o revista veche, asa pot sa reiau si o postare din anii trecuti. Nu totdeauna ce e mai nou e cel mai bun. Uneori ne interaseaza postarile unui anumit user si nu ne-ar placea sa ajungem la locuri goale. Chiar si postari despre vreme prezinta interes si in alt an pentru comparatii.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

D006

Nu vad nici un motiv sa se stearga topicuri sau comentarii.Daca am nevoie intai verific daca sa discutata apoi intreb.

bucovineanu

Nu este bine sa se stearga nimic. Cine hotaraste ce ar trebui sters????.....
Forumul cu bune si cu rele poate fi considerat un mic manual de apicultura. Cui nu-i place sa nu mai intre pe forum.

maximus

subscriu si eu aici..a sterge postarile vechi e ca si cum am arunca din biblioteca cartile pe care le-am citit.mai departe judecati...sanatate