• Welcome to Forum discuții Apiardeal. Please login or sign up.
 

Asocia crescatorilor de albine

Creat de dragos2006, Ianuarie 02, 2009, 01:16:58 a.m.

« precedentul - următorul »

D006

Cred ca ar fi binevenita si o sectiune speciala pentru ACA care pana una alta ramane cea mai mare organizatie a apicultorilor romani.
Un alt argument este ca anul acesta au loc alegerile atat pentru presedintii de filiale precum si presedintele pe Romania , si asa am cunoaste mai bine candidatii.

D006

La Buc. pe 29022009 a fost reales d-l Popescu Ion presedinte ,Rosu Laurentiu vice. A fost o discutie in contradictoriu intre d-lPopescu d-l Zorici binevenita ,gustata de cei prezenti .Dupa parerea mea este necesara si utila o schimbare la nivel central.

D006

Poate avem noroc si asociatia va intra pe maini bune  , important ar fi ca mafiotii sa se manance intre eu si poate Popescu iese presedinte.

D006

Citat din: dragos2006Poate avem noroc si asociatia va intra pe maini bune  , important ar fi ca mafiotii sa se manance intre eu si poate Popescu iese presedinte.

stai potolit ca nu iese.Nici nu are dreptul sa candideze dupa statut.
Si mai este si pensionar de asta vara.

D006

Are voie pentru ca in momentul in care isi depune candidatura nu are impliniti 65 de ani , iar in statut nu scrie ca presedintele nu are voie sa aiba peste 65 de ani. scrie ca doar candidatul trebuie sa aiba pana in 65.
Daca nu-l lasa sa candideze inca odata is vor da arama pe fata.

filip

Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

D006

Doamna Chirila are cel mai bun plan de relansare ACA , in secunda doi dupa ce este votata va supune congresului votarea statutului facut de Harnaj in care apicultorii aveau control total asupra magazinelor. Dar avand in vedere ura patologica pe care i-o poarta Zorici e cam greu.

filip

Zorici inafara instrainari terenului ACA nu ramane cu nimic memorabil in istoria ACA
Putea sa faca multe cu costuri minime.
Sa va povestesc o intamplare;
In campania pentru alegerea primarului ,multi candidati,promisiuni mari,etc.
Unul din candidati la 4 ace da mana cu oamenii era numai zambet.
La un moment dat se intalneste cu un coleg de seviciu.
-Ma votezi nene IOANE
-Dragul meu ,eu te-as vota da nu stiu daca esti omul potrivit?
-De ce zici ca nu sunt potrivit?
-In 10 ani cat am lucrat impreuna nu ai fost in stare sa dai BUNA ZIUA macar o data.
Cerea mult cetateanul?
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)