• Welcome to Forum discuții Apiardeal. Please login or sign up.
 

socializare

Creat de Batrinul, Decembrie 22, 2009, 06:04:37 p.m.

« precedentul - următorul »

Bătrânul

Eu personal folosesc acest server http://www.netarthost.com/gazduire-web-ultra.html pe motivul ca este in moldova si vorbeste romaneste si mai da si cite un sfat bun cind am nevoie. :hi:  Repetnu trebuie sa trecem am mentionat numai ca reper.

filip

Ce mai socializare,faci un cartier de vile si ne mutam toti apicultorii la un loc.Apicultura-i profitabila si sunt bani garla.Poate scoatem si tara din criza. :hi:
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

Bătrânul

Filip este o ideie buna dar Dragos deja a format cartierul si eu m-am simtit  ca acasa la ei  :hi:  :razz:

Bătrânul

Citat din: fullfit46Sa nu cadeti in partea extrema...vor fi o parte (care vede "initiatorul":wink: ca, cu ei nu tine, si ii va atrage de partea sa.....si cealalta parte (care vor fi vaci de muls..... miere, bani, dividente de pe urma asociatiei...).

Va expun variantele vazute de mine ca om care pretinde ca vede dedesubturile!!! Daca gindim CINSTIT fata de toate lumea sint trei variante asociere Varianta 1. Toti pun banii pentru capital in raport cu cite miere comercializeaza prin asociatie . ( in acest caz se poate lua decizii cinstite si politica de pret care sa nu dezavantajeze pe nimenea , nici pe cei mici si nici pe cei mari.) Varianta 2. Fiecare pune banul  de capital social dupa cit doreste si cit poate. Vori fii avantajati prin decizii cei cu mai multi bani si dezavantajati cei care aduc miere mai multa. Varianta 3. Capitalul se pune in mod egal , decizile se iau omul si votul. Dezavantaj tot cel care are miere mai multa in favoare producatorilori mai mici. Smecheria poate veni din politica de pret a asociatiei care de fapt este SOCIETATE COMERCIALA in toate regula si asociatie este numele si participatiunea. Cu prima varianta indiferent unde se cantoneaza profitul afacerea este in ordine intrucit fiecare primeste atit din mierea comercializata cit si din profitul realizat parte cinstita in raport cu banii si mierea depusa. In plus in aceasta varianta se poate  cantona banii ori in pretul care primeste producatorul ori in venitul asociatiei in dauna domnului STAT . Am rugamintea ca inainte sa combateti cele de mai sus SA DORMITI O NOAPTE SI SA REFLECTATI ! (cele de mai sus sint AXIOME in economie) Inca o axioma FARA UN OM INIMOS SAU UN NUCLEU nu se va realiza NICIODATA .