• Welcome to Forum discuții Apiardeal. Please login or sign up.
 

Soarta acestui forum

Creat de Batrinul, Ianuarie 24, 2010, 01:02:44 p.m.

« precedentul - următorul »

milu56

Intre stupari nu ar trebui sa fie invidie.

ioanardelean55

Si stuparii sint tot oameni nu !!!

milu56


D006

Citat din: stefan1Asa sa fie?
Sa o traduca Andrei.

Pai si eu cred ca sunt multe cazuri in care se aplica.
Dar nu numai la moderatori ci si la oameni de rand care isi creaza o viata virtuala pe net.
Traducerea.
Nerdy
Slab
Niciodata popular la scoala.
ATUNCI DE CE SA NU DEVIN UN
MODERATOR DE FORUM
PE INTERNET
Un nou mod de a te simti puternic fara sa folosesti o arma ilegala.

D006

Citat din: milu56Intre stupari nu ar trebui sa fie invidie.

Dar ei sunt alta specie umana?

D006

Cred ca este timpul sa apara si moderatori pe acest forum !
  Cand eram o mana de oameni si cateva postari pe zi era perfect , acum cand suntem cu miile si microbii umbla printre noi , eu consider ca trebuie sa apara si niste moderatori cu rol de anticorpi.
Era mai bine cand dupa o zi gaseam doar cateva postari dar erau despre apicultori si apicultura iar acum deschid calculatorul si gasesc 90% infectie .
  STARPITI INFECTIA !!!

gore

Aşa este, nu am nimic cu nimeni, nu vreau să intru în polemici, dar totuşi pe orice topic deschid, găsesc numai tâmpenii postare stil orbanstefan64_ sau altele, trebuie luate măsuri....oare fulfit64 nu are ce scrie?
A gresi este omeneste...totusi, a da vina pe altul este si mai omeneste."Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun. Intai trebuie sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun." -- W. Edwards Deming

D006

Citat din: gore
....oare fulfit64 nu are ce scrie?

Este un om rau si poate chiar bolnav si profita de libertatea de pe acest forum.
Cat timp sub acest nume arunca cu noroi el si-a deschis conturi noi ca sa aiba de rezerva.

bucovineanu

Ma intreb si eu ce vrea oare sa demonstreze prin postarile pe care le-a facut astazi si nu numai astazi?
Oare este mandru de ceea ce a realizat?

Bătrânul

Fratilor am ramas "tablou" cind am aflat cine este fullfit64 :uimit: In fond este un om bun si blind dar e o vorba romineasca "sa te fereasca domnul de furia omului blind ! " Sa-i acordam un ragaz . Fullfit eu te rog iarta si tu si revino la adevarata ta valoare. :nod:

D006

Deja rezultatul infectiei se vede foarte clar pe saiturile de masurare a audientei . Apiardeal se prabuseste pe zi ce trece ! trebuie tratament urgent !

filip

Citat din: dragos2006Deja rezultatul infectiei se vede foarte clar pe saiturile de masurare a audientei . Apiardeal se prabuseste pe zi ce trece ! trebuie tratament urgent !

La naiba cu audienta,nu-i asta problema.
Cine cauta o informatie ce gaseste?
Jigniri si injuraturi?
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

D006

Eu  nu mai pot sa postez langa acesti indivizi defecti , nu mai vreau ca persoana mea sa fie asociata cu ei . Am inceput sa primesc telefoane de prin tara in care sunt intrebat cum de permit asocierea numelui meu si astfel de indivizi anonimi.

vasy75

Şi dacă ne uităm în urmă de unde a pornit tot circul vedem că tocmai de la popularizarea de către dvs a controversatului procesator rege al mierii bio şi probabil pentru unii al ţepelor.
  Că s-a mers prea departe de către alţii e adevărat . Mizeria întrece orice limite. Chiar dacă nu o faceţi dvs totuşi aţi pus serios umărul la declanşarea ei. Aţi plecat pe alt forum crezând că toţi userii de aici o să vă urmeze ca pe Messia dar v-aţi cam întors cu coada înte picioare.
   Asa că mi sa pare deplasat ca după ce provocaţi scandal să veniţi să faceţi  pe mironosiţa care usturoi nu a mâncat ,gura nu îi miroase, şi chiar pe lupul moralist.
   Aţi mai făcut aşa şi în campania electorală şi cu alte ocazii pentru ca apoi să o daţi la întors şi să deplângeţi starea în care a ajuns forumul.
  Fără îndoială că informaţiile aduse de către dvs pe acest forum sunt preţioase şi recunosc că am învăţat multe din postările dvs, dar prea vă credeţi miezul din dodoaşcă iar şi când daţi cu bâta în baltă o faceţi cu sete.
  Toate cele bune.
PS
Ce-a m putut face oare? Acum o să sară dom Romichele la jugulara mea şi o să mă facă clonă anonim şi moderator deopotrivă. :wink:

ioanardelean55

Citat din: dragos2006Eu  nu mai pot sa postez langa acesti indivizi defecti , nu mai vreau ca persoana mea sa fie asociata cu ei . Am inceput sa primesc telefoane de prin tara in care sunt intrebat cum de permit asocierea numelui meu si astfel de indivizi anonimi.

  Si cind eu v-am atras atentia pe mp in legatura cu acesti anonimi dece nu ma-ti crezut D-le doctor ,!!!! mai stiti ce m-ati raspuns ? :hi:  :hi:  :hi:  :hi:  :hi: