apoel catre toti apicultori

Creat de dragos2006, Noiembrie 12, 2008, 11:48:12 PM

« precedentul - următorul »

D006

Citat din: dinicu_geohaideti fratilor cu fapte nu cu vorbe . eu sunt gata de iesit in strada si mi se mai pot alatura si membri din  asociatia din care fac parte dar nu e suficient trebuie sa fim mut mai multi ca sa avem putere de convincere mai buna referitoare la criza din apicultura romaneasca
deci puteti conta si pe mine
:hi:
sper sa fim cat mai multi sa putem ajunge la fapte

D006

Sunt de acord cu aceasta initiativa.....dar pentru asa ceva trebuie intrunite cateva chestii minore.Avem temeiul legal pentru asa ceva ?Cati dintre noi pot demonstra ca sunt apicultori?Cand vom avea organizarea francezilor vom putea risca si noi mitinguri fara aprobare.Deocamdata eu cred este un fel de sondaj pt a vedea starea de spirit din randul apicultorilor.

D006

suntem in perioada sondajelor de opinie...........insa idee nu este rea deloc.

balasbebe

Poate vreti sa va gasiti stupii incendiati, otraviti, sau sa fiti nevoiti sa stati departe de casa. Te poti astepta la orice ce.

gore

Primul pas si cel mai legal: formularea unui protest scris semnat de cateva persoane in numele apicultorilor. Acesta va fi dat publicitatii intr-un ziar de larga circulatie, la un post de televiziune, trimis la guvern si ministerul agriculturii. Apoi in functie de impactul asupra politicienilor, vor urma alte forme de protest. Pareri?
A gresi este omeneste...totusi, a da vina pe altul este si mai omeneste."Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun. Intai trebuie sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun." -- W. Edwards Deming

D006

Citat din: balasPoate vreti sa va gasiti stupii incendiati, otraviti, sau sa fiti nevoiti sa stati departe de casa. Te poti astepta la orice ce.
Ar fi cea mai prosta idee.Abia atunci vom avea timpul organizarii unei asociatii puternice.
Democratie=Neatarnare

D006

Citat din: teinegru64Sunt de acord cu aceasta initiativa.....dar pentru asa ceva trebuie intrunite cateva chestii minore.Avem temeiul legal pentru asa ceva ?Cati dintre noi pot demonstra ca sunt apicultori?Cand vom avea organizarea francezilor vom putea risca si noi mitinguri fara aprobare.Deocamdata eu cred este un fel de sondaj pt a vedea starea de spirit din randul apicultorilor.
daca ne dorim ceva obtinem

D006

Citat din: florinpngsuntem in perioada sondajelor de opinie...........insa idee nu este rea deloc.
poate acum reusim si noi sa facem ceva ........

D006

Citat din: balasPoate vreti sa va gasiti stupii incendiati, otraviti, sau sa fiti nevoiti sa stati departe de casa. Te poti astepta la orice ce.
ce teama aveti...!!!!!! si la ce va trece prin minte, nici gind de asa ceva :nono:

D006

Citat din: gorePrimul pas si cel mai legal: formularea unui protest scris semnat de cateva persoane in numele apicultorilor. Acesta va fi dat publicitatii intr-un ziar de larga circulatie, la un post de televiziune, trimis la guvern si ministerul agriculturii. Apoi in functie de impactul asupra politicienilor, vor urma alte forme de protest. Pareri?
dupa cite stiu urmeaza sedintele la fiiecare filiala aca din judet si atunci ce prezenti sa insiste sa facem ceva pentru apicultura dar nu cum au zis si anul trecut ca fac si..........nu vad ce fac cei de la filiale in primul rind stau pe bani nostri si trebuie sa faca si ei ceva sa se vada nu doar vorbe . noi apicultori suntem de vina ca acceptam asa ceva nu trebuie sa ne fie teama ,