Un nou inceput !

Creat de dragos2006, Decembrie 31, 2008, 04:43:36 PM

« precedentul - următorul »

D006

Ce sa-i faci eu nu mananc doar miere cu paine si cafea , mai vreau si proteina animala. Iar parerea mea este ca in paginile personale este bine sa mai prezentem si cate ceva din viata personala.
Poate ai dreptate cu pozele cu mistretii dar nu mai pot sa le sterg ,acum sunt si propietate forumului , de acum incolo va promit ca voi pune poze de acest tip numai pe albumul de pe sunphoto.
Daca este sa o luam in alta ordine de ideii cele 2 poze pot contine si un mesaj jubliminal din partea mea pentru "geniile" "stuparitului"
romanesc
Acest raspuns este un pamflet si trebuie tratat ca atare ! adica cu zambetul pe buze !

filip

dragos2006 ,
Daca reteta de salam iese buna .asteptam o prezentare.Si apropo,daca nici asta nu a fost asomat conform normelor europene,atunci..............Da ma rog acum dupa ce ne-am imbuibat cu de toate,nimic nu-i mai bun,poate zeama de varza si muraturi. :)
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

D006

Cu ajutorul lui Florin sper sa reuesc sa fac ceva deosebit si pe cat posibil fara chimicale. :nebun: