Pret estimativ la miere 2009 ?

Creat de CRISTI M, Aprilie 23, 2009, 07:43:42 PM

« precedentul - următorul »

D006

Ieri am fost in Kaufland si intamplator am vazut raionul de miere , numai torocale  :nod:  :nod:
  Intr-un stand era miere de la Akybut amestec cu miere China de o culoare maronie , probabil caramelizata , intr-un ambalaj prost (plastic subtire )  plus ca prezenta si colectie de spuma in partea superioara a borcanului  totul la un pret de 18 lei per kg.
  Langa ei miere ambalata in Cehia de provenienta : tari tropicale si mana Cehia cam aceiasi posirca dar ambalata frumos si la un pret de numai 12 lei per Kg. in conditiile in care e ambalata la borcane de 500gr.
   Bineinteles ca am cumparat si eu un borcan din Cehia si va spun cu mana pe inima ca este cu mult mai slaba decat cea mai proasta miere romaneasca .
  Concluziile le trage fiecare dar eu inteleg ca romanul nu are buzunar de miere romaneasca ci de posirca chinezeasca procesata la noi sau aiurea . Va dati seama ce ieftina este daca la  noi in raft ajunge doar cu 12 lei kg. ?
  Cand isi va permite romanul sa manance doar miere romaneasca ?

centrifuga

mda!
am vazut mierea respectiva ca fiind produsa in Polonia.oricum e o facatura!
In ceea ce ma priveste,as fi multumit daca asociatia noastra(mult hulita pe drept si pe nedrept)ar declansa o campanie de constientizare a consumatorilor!
Daca ar face asta s-ar spala de toate pacatele!
SPRE BINELE TUTUROR!