Mierea de mana

Creat de evulet78, August 13, 2011, 08:12:17 PM

« precedentul - următorul »

evulet78

Mierea de mana este o miere foarte buna, dar nu pentru albine.
Aici as vrea sa discutam mai multe despre acest tip de miere.
- Cum o recunoastem (nu doar vizual)?
- Cum procedam sa o scoatem din cuib in conditiile in care este prezent puietul in cantitati destul de importante (coronitele din miere de mana)?
- Cand o extragem (daca in zona inca este cules de mana)?
- Cand completam cu rezerve de zahar (daca nu avem rame cu miere la rezerva)?
As dori ca cei experimentati sa ne impartasesca din secretele lor.
Un lucru este sigur - nu o putem lasa in cuib la iernare (daca vrem sa mai avem albine in primavara).
miere de albine - Un proiect personal ce poate se va dezvolta.
miere bucovina pe google+
miere bucovina pe facebook

Ozzy

pentru recunoasterea mierii de mana se pot face niste teste iar cei mai experimentati iti vor raspunde
eu am probleme insa si in a o recunoaste vizual
de exemplu in ramele inchise la culoare , toata mierea pare  "neagra"
daca e deja capacita , de unde stim ce se afla dedesubt ?

stefan1

  Acest subiect s-a mai discutat. Poate gasesti aici unele raspunsuri:
   http://forum.apiardeal.ro/index.php?topic=1898.30
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)