• Welcome to Forum discuții Apiardeal. Please login or sign up.
 

Ce parere aveti despre Apiluk P?

Creat de dredd, Februarie 03, 2015, 02:22:42 p.m.

« precedentul - următorul »

dredd

Nu vreau sa fac reclama sau antireclama. Ma intereseaza daca merita sa cumpar o cantitate mai mare si sa ma bazez doar pe apiluk in primavara asta, ori mai bine cumpar zahar pudra si inlocuitori de polen, protofil si ma pregatesc de framantat cu miere 1/4
filip

Eu nu sunt specialist in surogate.
Dar din ce am incercat cateva placi de Apiluk.
Concluzia ar fi urmatoarea;
Pasta e consumata atat timp cat albinele sunt in stup si umiditatea din raportul cresterii puietului inmoaie pasta.Cand albina zboara afara si pasta se usuca o scot afara ori nu se ating de ea.
Sfatul meu e sa chibzuiesti bine ce faci cu banii.............
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

D006


feerary

Am folosit aceste turte si sunt f multumit de ele mai este cineva pe forum care foloseste asa ceva (Petru Manea) si sunt cativa in zona care au luat peste o tona.... eu zic sa iei cateva, vezi cum se comporta si dupaia mai iei daca esti multumit.
        Daca vrei sa faci tu cu zahar pudra si alte prostii...o sa te coste mai mult si mai este si timpul..... si crede-ma ca nu e atat de simplu sa te apuci de framantat....  :hi:

mape 48-petru manea

Eu folosesc de vreo 3 ani si sunt multumit--am facut si eu pasta proteica si am iesit mai scump decat apiluk + manopera +ca mai o cara si afara pe urdinis ---cu apiluk -ul alta treaba consuma tot si nu arunca nimic ---o fplosesc numai ca stimulare