O idee cum se poate realiza mai simplu extragerea mierii zaharisite din rame?
Cea mai simpla este descapacirea si pus dupa diafragma la cules
Le introduci intr-o camera incalzita la 30-35 grade (un frigider vechi modificat cu o rezistenta electrica cu termostat reglat de exemplu care il poti folosi sai la uscarea polenului )vezi ca mai sunt si alte modificari de facut.
Eu am pus caturile unul peste altul, peste un corp gol unde am pus un fel de aeroterma. Termostatul l-am reglat in functie de temperatura masurata in partea de sus, care era de vreo 40°. In cazul meu nu era miere cristalizata ci doar foarte densa.
Obombo imi place ca e numai pana la 40 de grade:).Cu stima
subscriu la ce spune mape...dupa diafragma
Aveti vreo fotografie cu termostatul? Imi dati o idee cum sa fac unul? ca nu ma pricep din prima. Danke!!!!
Este vorba despre un normal termostat cu bulb 0-90°C, de doi bani. Nu e nevoie de cine stie ce precizie.