ASOCIATIA APICULTORILOR PROFESIONISTI DIN EUROPA (EPBA)

Creat de Kov iulian, Februarie 07, 2015, 08:35:54 PM

« precedentul - următorul »

Kov iulian

#15
Imagini de la diverse actiuni organizate de ei
Canalul de youtube al lui Karl-Rainer Koch Managing Director

S-au strans cativa

http://youtu.be/O3jIopZW2PM


filip

Citat din: dragos2006 din Februarie 09, 2015, 08:24:03 PM
WTF !!!  la orice structura asociativa trebuie sa ai angajati care sa se ocupe cu organizarea , contabilitatea , etc . Sa mai spun ca iti trebuie si un spatiu care costa bani ??? Despre ce PLM vorbim ???  mai multi saraci la un loc formeaza doar o saracie , atat .  Nu exista munca patriotica !

  PS. La mine in cartier circula o vorba : daca nu ai bani in buzunar puți a prost de la o poștă .
Cartier select!
Am mai vazut eu cateva clipuri pe yutube cu intelectuali cu bani :) :rotfl: :rotfl:
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

Kov iulian

Citat din: stefy.costea din Februarie 08, 2015, 05:35:03 PM
Daca ne unim fortele mai ales pe cele financiare in scurt timp vom intra si noi in aceasta mare echipa a apicultorilor europeni. Am sa-mi fac temeinic temele pentru o astfel de aderare!

O putem face si pe bani altora, nu lucram si noi in sectorul agricol?

CitatDeputații au votat în unanimitate "Legea COPA-COGECA":
Federațiile agricole vor primi bani de la buget pentru a reprezenta agricultura românească la Bruxelles
Beneficiarii sprijinului financiar sunt doar federaţiile cu reprezentare naţională, legal constituite, care au reprezentare la nivel european şi îşi desfăşoară activitatea în grupurile de lucru ale organizaţiilor agricultorilor europeni de la Bruxelles", a declarat, de la tribuna Camerei Deputaților, parlamentarul Liviu Harbuz, inițiatorul acestei legi și totodată vicepreședinte al Comisiei pentru agricultură.

Sprijinul pentru reprezentarea agriculturii la Bruxelles a fost susținut în plen atât de parlamentarii Puterii, cât și de Opoziție, astfel că, la votul final de astăzi, legea a fost adoptată cu unanimitatea voturilor exprimate.
http://agrointel.ro/30668/este-oficial-federatiile-primesc-bani-de-stat-pentru-a-reprezenta-agricultura-romaneasca-la-bruxelles-deputatii-au-votat-in-unanimitate-pentru-plata-cotizatiei-anuale-la-copa-cogeca/