Offtopic la buletinul apicol al lui marinlm64

Creat de Bătrânul, Septembrie 28, 2013, 08:46:14 AM

« precedentul - următorul »

Bătrânul

#15
NiKonN sefii mei nu au afaceri nici cu lemn nici cu statul.  pharaonu75 afacerile nu pot fii discutate pe skype sau mess.  Voi cei suparat pe mine,  se pare ca pentru unii e o durere ca la altii le trece prin cap cea ce lor nu. Regret  ca uneori incerc sa ajut si iese prost .  Hai sa injuram guvernul, soarta sau ce vreti voi pentru neputinta noastra si sa ne bucuram de ce avem .   =D> =D> :yes:  : sampanie: : sampanie:

marian simaCitat din: Bătrânul din Ieri la 01:24:49 p.m.

    Marine sa stii ca ai tot respectul meu!!! Esti un om harnic, cinstit cu minte naturala, un pic cam prea mindru dar asta vine din vorba aia " trebuie sa stii foarte multe ca sa-ti dai seama cit de putin stii ) si tu inca  nu ai aflat acest lucru  !!!!!!!!!!!!!!!! Marine afirmatiile mele cu tractorul SINT REALE ! Eu sint consilierul personal a doi din top 300 milionari in euro a Romaniei . In ultima vreme m-am cam rablagit dar tot ma mai tin astia inca  :uimit: (ma mir si eu ) si pe cont propriu sint dezvoltator imobiliar . Ca stupar am creat brandul www.stupiibatranului.ro si www.kaptarak.hu  Iti propun sa nu vinzi cucuruz de loc pina nu discuti cu mine . ( ca doar nu ai sa mori  de foame pina primavara )  Sefii mei cind au probleme ma viziteaza in virf de munte(  unde traiesc ca un zombi) , dar de la tine nu astept asa ceva . Putem sta de vorba la banchetul de la tirgul apicol de la BLAJ in primavara . (si fara aceasta discutie merita sa iei parte ) :hi:  :thanks:Va citesc cateodata comentariile , cateodata placute si cateodata neplacute si de prost gust ca si acesta de altfel la adresa domnului Marin.
Din ceea ce ati scris dati dovada de o modestie iesita din comun :"consilier personal" , " dezvoltator imobiliar" , "stupar cu brand" si toate acestea din varful muntelui unde traiti ca un "zombi" . Dumneavoastra stiti cat este pretul porumbului in romania ? Stiti cum se face agricultura in Serbia ? (fara fonduri europene). Tare as fi curios ... probabil si domnul Marin ... ce sfaturi le dati "sefilor dumneavoastra" care va viziteaza in varf de munte si care sunt milionari.

Caut un consilier ,care stie unul????? =)) =)) =))

Nea Batrane afacerile pot fi si indirecte,banuiesc ca scandura pentru stupi nu este de peste hotare. :nod:
Bre mai bine taceai.

Marinlm64 faceti ce stiti mai bine ca faceti bine. :hi:
Apreciez filmuletele dv.


orbanstefan64

#17
Citat din: NiKoN din Septembrie 30, 2013, 11:25:11 AM
D-le Batranu, cei doi milionari au afaceri forestiere? Daca da, probabil noile sfaturi se refera la replantarea codrilor, facuta cu mana de lucru gratuita, ca e plina Romania de voluntari. Romania prinde radacini ca sa aiba ungurii ce taia. ))/
te rog nu baga pe toti in aceeasi galeata ........sau crezi ca nu am dreptate?????
si cu asta gata cu offtopicurile.
lasa ti pagina lui marin asa curata cum o fost intodeauna ....cred ca ii clar.
va salut pe toti ca toti  sinte ti dragi.  :hi: :hi:

ovijivoin

Citat din: romikele din Septembrie 30, 2013, 09:17:54 AM
Batranul stie ce spune, chiar daca nu gaseste intotdeauna cele mai potrivite cuvinte.
Cu siguranta nu a fost ironie in postarea sa, ci doar incercarea de a convinge ca e profesionist in afaceri la scara mare. Eu stiu sigur ca asa este!  :nod:
Sunt convins ca are o idee buna in ce priveste cucuruzul lui Marin, de aceea o discutie pe skype sau messenger intre cei doi ar fi cel putin interesanta.
Afacerile nu au granite sau bariere legate de mandrie... iar daca ai cu ce te mandri, de ce sa n-o faci?
:bravo: Marine pentru tot ceea ce faci, pentru tot ce ne arati!  =D>

Citat din: pharaonu75 din Septembrie 30, 2013, 11:14:15 AM
Felicitari Marine pentru tot ceea ce faci si pentru ceea ce ne arati si noua!
=D> =D> =D>

Batranul are, cu siguranta, intentii bune... insa probabil nu si-a gasit cele mai bune cuvinte pentru a arata acest lucru, ceea ce a facut ca vorbele sale sa fie intelese gresit.
Asa cum am mai spus (si cum bine preciza si Romikele putin mai inainte) convorbirile pe skype sau mess pot clarifica totul.

Apreciez ca domnul romikele si pharaonu incearca sa ii ia apararea domnului Batranu spunand ca nu e ironic si ca are intentii bune dar nu a nimerit cuvintele potrivite.De la intentie pana la fapte ....... !
Raspunsul domnului Batranu a fost .. citez : "Voi cei suparati pe mine se pare ca pentru unii e o durere ca la altii le trece prin cap ceea ce lor nu" Din nou plin de modestie.....personal cred ca nu trebuie sa ii luati apararea...nu-i plac si alte opinii. :bzz:

pharaonu75

Citat din: ovijivoin din Septembrie 30, 2013, 05:27:15 PM
Apreciez ca domnul romikele si pharaonu incearca sa ii ia apararea domnului Batranu spunand ca nu e ironic si ca are intentii bune dar nu a nimerit cuvintele potrivite.De la intentie pana la fapte ...

Il cunosti personal pe Batranul? Ai schimbat vreodata macar 2 cuvinte cu el?
Nu poti cunoaste cu adevarat un om doar prin prisma postarilor de pe forum... unii sunt mai buni mesteri ai cuvintelor decat altii.
De-a lungul timpului au mai avut loc astfel de neintelegeri si intre alti membri, datorate nu de relele intentii ci de faptul ca pe internet este foarte usor sa gresesti si sa interpretezi eronat anumite afirmatii intrucat nu ai omul in fata, nu-i poti vedea si "simti" mimica, gestica, intonatia.

:stop_the_war:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

romikele

Cei mai vechi pe forum isi amintesc contrele mele cu Batranul, cand ne stiam doar de pe net, dar au fost de ajuns un telefon si o strangere de mana ca totul sa se schimbe.
Lumea virtuala e inselatoare...

orbanstefan64

cu timpul .....se rezolva toate .......rabdare .......    si poapa cu rabdare ..............cateaua  :cool:
:hi: :hi: :hi:

davcosti

 =D> Mi-a plăcut mult una spusă de Bătrânul:"Se pare că în perioada de lipsă de cules și stuparii înțeapă, nu numai albinele !"
E bine să ne înțelegem unii cu alții și când unul greșește nu trebuie "bușit", poate e mai impulsiv sau se exprimă altfel, dar unii insistă... dacă a greșit scrisul îl corectează cineva, îl pune cineva la punct! Dacă e începător îl trimite cineva la plimbare, la citit! Cu toate că el ceruse o părere, un sfat și-a primit...multe respecte? :rusine: Multe scuze-Sory!  ^:)^
http://davcosti.sunphoto.ro/ Tot timpul învățăm!

marian sima


romikele

Se va face curatenie, vom muta totul in alt topic... aici raman doar postarile lipsite de rautati gratuite sau neintelegeri...

orbanstefan64


petru.atudorei

Cei ce nu au 12 grade potfolosi benzi cu mavrirol

roi_ag

Citat din: petru.atudorei din Ianuarie 18, 2014, 10:07:24 PM
Cei ce nu au 12 grade potfolosi benzi cu mavrirol
Gresit !!! Mavrirolul se foloseste in august ,septembrie !

romikele

Nu neaparat, dar albinele nu trebuie sa fie in ghem, deoarece este o substanta de contact.
Ar trebui ca temperaturile sa fie pozitive cateva zile consecutiv pentru a avea efect, dar in aceasta perioada e putin probabil, de aceea e de evitat folosirea sa acum.
Se poate face un tratament de primavara in a doua jumatate a lui martie.

roi_ag