Pareri despre aceasta carte

Creat de bionut, Aprilie 01, 2014, 09:56:03 p.m.

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Are cineva cartile astea: http://www.apiroua.ro/169,apicultura.html ? Par mai degraba un tratat de apicultura. Sunt curios daca merita banii, mai ales pentru un incepator.

Sfatul meu este sa consultati prima data bibliografia forumului pt ca aveti destula !

Numai bine!
:hi: :hi: :hi:
Cand esti mort, nu stii ca esti mort.Este greu doar pt ceilalti.La fel si cand esti prost. Phillippe Geluck
http://hermannstadt.sunphoto.ro/

Multumesc de sfat,
bibliografia o cunosc, am citit cate ceva din ea, dar ma simt mai bine cu o carte in mana. Am si cateva carti "fizice", am de unde invata. Nici de as vrea nu am bani sa ii bag in cartea asta acum, dar eram curios, am trecut pe la magazin sa iau niste rame si le-am vazut acolo, sunt  doua carti foarte masive, aduc a Pagini Aurii. Avand asta in vedere ar trebui sa aiba o caruta de informatie.

Am mai spus-o: Manualul  (al doilea din imagine) este prost structurat si are multa informatie redundanta. :D Defapt nu e un manual, ci o compilatie.
Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani

Fratilor daca am sti toti  uni nu sar mai inbogati ,,, bafta la citit pe forum , care vrea sa invete .
sa ne ajute bunul dumnezeu in tot cea ce facem

Citat din: oroles din Aprilie 02, 2014, 03:12:26 p.m.
Am mai spus-o: Manualul  (al doilea din imagine) este prost structurat si are multa informatie redundanta. :D Defapt nu e un manual, ci o compilatie.
Stiu asta, pe ala il am. Dar eu ma refer la cele din prima poza, numite Apicultura. Manualul este mai jos si este recomandat de magazin...

Orice carte e buna daca stii sa o citesti. Iarna asta am citit 5 carti de apicultura + articole si tot nu sunt multumit. Anumite lucruri nu le inveti din carti ci din practica... Cand am spus unui apicultor ca am citit atatea  carti in iarna asta s-a uitat urat si a zis ca in activitatea lui de 30 de ani de stuparit a citit doar doua carti. :) Una am imprumutat-o si eu de la el acum. Cu toate astea stiu ca e un stupar foarte bun.
Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani

Asta asa e, sunt lucruri pe care nu le poti invatat din carti daca nu ai si experienta practica. Am si eu destule de citit, eram doar curios de tratatul ala. Cand ajungi in magazin zici ca te uiti la Paginii Aurii  =))

'cate bordee atatea obicee''; asta este cu cartile.....am citit destule si fiecare e cam 'impotriva la fiecare'. Inafara de cateva adevaruri universal valabile am constatat ca ma incarc inutil cu tot felul de informatii care de prea putine ori este utila. Inafara de faptul ca sunt foarte multi factori relativi si chiarr aleatori in apicultura, experienta e '99%'' dupa parerea mea.