Interesele apicultorilor reprezentate in parlament.

Creat de filip, Decembrie 26, 2014, 12:55:59 p.m.

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Doresc sa supun in atentia dumneavoastra desemnarea unor personalitati din apicultura pentru alegerile parlamentare din 2016.
In Camera Deputatilor e nevoie de un numar mai mic de voturi pentru ca o persoana sa ajunga Deputat.
Astept pareri,cum ar fi mai bine;
Sa candideze INDEPENDENT?
Sa candideze pe lista unui partid politic?
Candidatii sa aiba un profil MORAL si Profesional  deosebit.
Pentru orice exista un inceput.....................
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

Apicultura si politica sant doua lucruri total diferite.
O persoana in apicultura poate sa fie profesionist insa politic sa nu stea bine deloc.

Si cine a reprezentat interesele apicultorilor pana acum?Santem tara din Europa care sustine chimicalele pe care Europa vrea sa le scoata din uz.

Tara in care polenezarea este facuta gratis ba chiar apicultorul da o dijma de miere ca sa poata aseza stupina langa unele culturi agricole.

Si multe alte chestii ,nu le insir aici pe toate.

Asa ca nu trebuie partid politic,nu trebuie profesional ca daca ar fi prea profesional s-ar tine de profesia lui,nu trebuie prea moral ca la cat de imorali sant politicieni asta ar iesi plangand ca o fetita.
Trebuie om cu devotament pentru apicultura,diplomatic,incapatanat,tare-n gura si sa stie sa atinga scopul si interesele apicultorilor.
Decembrie 26, 2014, 01:55:59 p.m. #2 Last Edit: Decembrie 26, 2014, 02:25:33 p.m. by filip
"Trebuie om cu devotament pentru apicultura,diplomatic,incapatanat,tare-n gura si sa stie sa atinga scopul si interesele apicultorilor."
Sunt de acord cu aceasta afirmatie.In romania sunt peste 30 ooo de apicultori,sa nu uitam cati consumatori de miere putem mobiliza la vot.
Ultimile legi in domeniu apiculturii au fost girate de catre niste profitori in numele apicultorilor.Lucrul acesta trebuie schimbat.
Astept propuneri de nume............
Cum ar fi daca ar fi.....?
http://www.revista-satul.ro/articol.php?id=52
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

cred ca d-l marian in ultima fraza a cocluzionat farte bine caracterele de care sa vorbit si nueste nevoie de alte comentarii. :bravo: